x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, remiză cu Bodø /Glimt în play-off-ul Conference League

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, remiză cu Bodø /Glimt în play-off-ul Conference League

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2023   •   22:32
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, remiză cu Bodø /Glimt în play-off-ul Conference League

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), partida din manșa tur a play-off-ului Conference League, în compania norvegienilor de la Bodø /Glimt. Ambele goluri ale românilor au fost marcate din penalty.

Norvegienii au deschis scorul în minutul 19, după ce au amenințat anterior poarta lui Niczuly în alte două rânduri. Pellegrino a trimis o pasă în interiorul careului, la capătul unui contraatac, iar Moumbagna a înscris nemarcat.

Covăsnenii au replicat două minute mai târziu, dar șutul lui Ion Gheorghe a fost reținut de portarul norvegian.

Jocul s-a echilibrat și în minutul 33 Ștefănescu a fost faultat în careu, însă faza din care a plecat spre poartă a fost semnalizată cu offside.

În secunda 10, după reluare, același Ștefănescu este faultat din nou în careu și de data aceasta se dictează penalty, transformat de Alimi (1-1).

Bodø /Glimt a preluat din nou conducerea (1-2), în minutul 67, când Berg a șutat nestingherit de la 25 de metri, plasat, învingându-l pe Niczuly.

A fost nevoie de încă un penalty, dictat după un fault la Varga, pentru ca Matei să egaleze, 2-2, scor consemnat la finalul partidei, minutele de prelungiri aducând câte o fază importantă de gol la fiecare poartă.

Returul se joacă peste o săptămână pe Aspmyra Stadion, din Bodø.

(sursa: Mediafax)

×