x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Sérgio Conceição a criticat prestația arbitrului Ovidiu Hațegan în meciul Atlético Madrid – FC Porto

Sérgio Conceição a criticat prestația arbitrului Ovidiu Hațegan în meciul Atlético Madrid – FC Porto

16 Sep 2021   •   12:00
Sérgio Conceição a criticat prestația arbitrului Ovidiu Hațegan în meciul Atlético Madrid – FC Porto
Sursa foto: antena1

Atlético Madrid și FC Porto au remizat, miercuri seara, scor 0-0, pe terenul campioanei Spaniei, într-o întâlnire din prima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor la fotbal, disputată pe Wanda Metropolitano, din Madrid. Sérgio Conceição s-a declarat nemulțumit de prestația lui Ovidiu Hațegan.

Antrenorul lui FC Porto, Sérgio Conceição, a declarat după meci, la postul TVI24 că brigada de arbitri care a condus partida a fost mai puțin bună la acest joc. Meciul a fost condus la centru de Ovidiu Hațegan, care a fost nevoit să ia câteva decizii controversate.

Astfel, în minutul 81, Mehdi Taremi a marcat pentru Porto, însă golul său a fosta anulat, după consultarea sistemului VAR, acesta atingând mingea cu mâna înainte ca ea să intre în poartă.

Pe final de meci, Hațegan a acordat un cartonaș roșu fundașului Chancel Mbemba (FC Porto), pentru un fault din postură de ultim apărător.

Referindu-se la faza golului anulat, dar și la eliminare, Conceição a spus: "Nu am văzut, nu știu dacă se putea da penalty, înainte de un eventual henț. Știu însă că la faza în care Mbemba este eliminat nu există niciun motiv. Arbitrul a fost în echipa mai puțin bună în acest joc. Restul meciului a fost competitiv."

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ovidiu hategan