x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Steaua a plecat spre Napoli fără Gigi Becali! În avion au urcat Giovanni şi Neţoiu!

Steaua a plecat spre Napoli fără Gigi Becali! În avion au urcat Giovanni şi Neţoiu!

14 Dec 2010   •   12:09
Steaua a plecat spre Napoli fără Gigi Becali! În avion au urcat Giovanni şi Neţoiu!

142429-becali.jpgDelegaţia echipei Steaua a plecat, marţi, de pe Aeroportul "Aurel Vlaicu", spre Italia, pentru ultimul meci din grupa K a Ligii Europa cu formaţia Napoli, gruparea "roş-albastră" având nevoie de cel puţin o remiză pentru a se califica în 16-imile competiţiei.

Din delegaţia stelistă au lipsit Cristian Tănase, accidentat în ultimul meci de campionat, cu Universitatea Cluj, şi jucătorii suspendaţi pentru această partidă, Pantelis Kapetanos şi Bănel Nicoliţă. Nici jucătorii veniţi de la Unirea Urziceni, care nu au avut drept de joc în Liga Europa, nu au făcut parte din delegaţia stelistă.

Managerul general al echipei Steaua, Mihai Stoica, alături de soţia lui, preşedintele Helmuth Duckadam şi preşedintele CA, Valeriu Argăseală, au plecat alături de jucătorii şi staff-ul stelist spre Napoli. Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a plecat în Italia cu o zi înaintea delegaţiei steliste.

În avionul care a însoţit Steaua la Napoli s-au urcat şi fostul impresar Ioan Becali şi fostul acţionar al FC Dinamo, Gigi Neţoiu. În schimb, finanţatorul stelist Gigi Becali nu s-a aflat în avionul care a dus echipa la Napoli.

Steaua întâlneşte, miercuri, în deplasare, echipa Napoli, în ultimul meci al Grupei K din Liga Europa, transmis în direct de Pro TV. Steaua are nevoie de cel puţin un egal în partida cu Napoli pentru a reuşi calificarea în 16-imile Ligii Europa.

×