x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international „Submarinul galben” merge pentru prima dată în istorie în finala UEFA Europa League

„Submarinul galben” merge pentru prima dată în istorie în finala UEFA Europa League

07 Mai 2021   •   07:58
„Submarinul galben” merge pentru prima dată în istorie în finala UEFA Europa League

Echipa spaniolă Villarreal s-a calificat joi seara în finala UEFA Europa League, după ce a trecut în dublă manșă de Arsenal Londra. După 2-1 pe teren propriu, spaniolii au reușit să nu primească gol la Londra și, cu scorul final de 0-0 și 2-1 la general, submarinul galben s-a calificat în finală.

Aubameyang a trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului pentru Arsenal, de fiecare dată nimerind bara porții adverse. Villarreal a avut și ea șansele ei de a marca, niciuna fructificată.

„Submarinul galben” a reușit să-și păstreze poarta intactă, obținând în cele din urmă calificarea în premieră într-o finală de cupă europeană.

Villarreal a salvat onoarea cluburilor spaniole, după ce și Real Madrid a fost eliminată în semifinala Ligii Campionilor.

Unai Emery este la a 5-a finală de UEFA Europa League, din care a câștigat 3, cu Sevilla și a pierdut una, la cârma lui Arsenal.

Pentru Arsenal Londra este prima dată, după 26 de ani, când nu va evolua în cupele europene.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: UEFA Europa League