x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Suedezul Christian Eriksen a transmis primul mesaj după ce s-a prăbuşit pe teren la EURO 2020

Suedezul Christian Eriksen a transmis primul mesaj după ce s-a prăbuşit pe teren la EURO 2020

14 Iun 2021   •   11:50
Suedezul Christian Eriksen a transmis primul mesaj după ce s-a prăbuşit pe teren la EURO 2020
Sursa foto: Hepta

Christian Eriksen a transmis primul mesaj după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. El a fost resuscitat aproximativ 18 minute pe teren, apoi a fost transportat la spital. Medicul Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator.

Eriksen a trimis primul său mesaj de pe patul de spital.

"Vă mulţumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine", a transmis Christian Eriksen prin intermediul antrenorului său, care apoi a relatat spusele suedezului cotidianului italian Gazzetta dello Sport.

Medicul naţionalei Danemarcei, Martin Boesen, cel care i-a salvat viaţa lui Christian Eriksen, a vorbit despre momentele dramatice prin care a a trecut fotbalistul.

„Christian era plecat, practic, era mort. Era în stop cardiac. Nu ştiu cum am reuşit să-l readucem la viaţă, totul s-a întâmplat rapid. Niciunul dintre noi nu ştie încă ce s-a întâmplat de fapt cu Christian,” a mărturisit medicul.

De asemenea, Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Christian Eriksen