x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Surpriză în Liga Campionilor. Submarinul galben elimină panzerele roșii

Surpriză în Liga Campionilor. Submarinul galben elimină panzerele roșii

13 Apr 2022   •   09:20
Surpriză în Liga Campionilor. Submarinul galben elimină panzerele roșii

Villarreal a furnizat marți seara una din cele mai mari surprize ale sezonului în Liga Campionilor la fotbal, eliminând în faza sferturilor de finală pe nemții de la Bayern Munchen, trupa lui Unai Emeri făcând încă o victimă cu nume sonor, după ce a eliminat și pe Juventus, în optimi.

Submarinul galben venea la Munchen cu un avantaj de un gol, obținut în meciul tur și părea că va reuși să nu primească gol, în ciuda ofensivei susținute a germanilor la poarta lui Rulli, care a rămas neatinsă până la pauză.

La reluare, Lewandowski a marcat al 13-lea gol al sezonului în competiție și a egalat situația la general (1-0, min. 52)

Bavarezii au trimis 11 șuturi spre poartă în partea secundă, însă cei care au marcat au fost oaspeții, care au marcat golul calificării la singurul șut pe spațiul porții, prin nigerianul Samuel Chukwueze, în minutul 88.

Remiză uimitoare pe terenul lui Bayern Munchen, scor 1-1, și spaniolii avansează în semifinalele Ligii Campionilor, cu 2-1 la general.

Bayern, de șase ori campioană europeană, părăsește competiția, eliminată de echipa a cărei cea mai bună performanță în competiție era o semifinală în 2006.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Liga campionilor