x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Suspans în Liga Campionilor: Bayern Munchen rezistă și se impune cu 4-3 în fața lui Man United

Suspans în Liga Campionilor: Bayern Munchen rezistă și se impune cu 4-3 în fața lui Man United

de Redacția Jurnalul    |    21 Sep 2023   •   10:00
Suspans în Liga Campionilor: Bayern Munchen rezistă și se impune cu 4-3 în fața lui Man United
Sursa foto: Hepta

Bayern Munchen a marcat de două ori în patru minute în prima repriză pentru a duce meciul cu Manchester United spre o victorie cu 4-3 (2-0), miercuri, la debutul partidelor din Grupa A a Ligii Campionilor.

Bayern, neînvinsă în ultimele 28 de meciuri pe teren propriu în faza grupelor Ligii Campionilor, a părut să controleze situația în ciuda unei apărări neglijente pe alocuri, și s-a impus în urma unui meci cu șapte goluri, dintre care trei au fost marcate în ultimele câteva minute.

Golurile lui Leroy Sane și Serge Gnabry în minutele 28 și 32 au adus gazdele la conducere, iar United, care a pierdut ultimele trei meciuri din cauza problemelor cu accidentările din lot, a marcat în minutul 49, prin șutul deviat al lui Rasmus Hojlund.

Un penalty transformat de Harry Kane, acordat pentru un henț la Christian Eriksen, a readus Bayern la două goluri patru minute mai târziu, înainte ca meciul să se încheie cu trei goluri pe final de meci.

A fost întâi reușita lui Casemiro, pentru United, care a marcat prima dată în minutul 88, pentru 3-2, reușind apoi dubla, în minutele suplimentare de joc, dar numai după ce și Bayern a mai marcat o dată, prin Mathys Tel, pentru 4-2, în minutul 90+2.

Gazdele au avut și două bări, Sane și Thomas Mueller nimerind stâlpul porții lui Onana, care a greșit la faza primului gol marcat de bavarezi.

"Rezultatul din această seară a fost important pentru încrederea și dezvoltarea noastră, dar mai sunt încă lucruri la care trebuie să lucrăm", a declarat antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, care nu a fost prezent pe banca de rezerve, deoarece era suspendat încă din sezonul trecut.

"Reprezentăm o amenințare în fiecare meci, ne creăm ocazii în fiecare meci, dar am fost foarte rezervați în primele reprize și norocoși că nu ne-am distanțat. Nu suntem 100% mulțumiți până acum, dar reacțiile la adversitate în această seară au fost foarte bune."

United, care a pierdut cu 3-1 atât cu Brighton & Hove Albion, cât și cu Arsenal în precedentele două meciuri, a primit trei sau mai multe goluri în trei meciuri consecutive pentru prima dată din decembrie 1978.


"Dezamăgit pentru că trebuia să rămânem în joc", a declarat antrenorul lui United, Erik ten Hag. "Dacă marchezi trei goluri la Bayern Munchen, trebuie să iei un punct.


"Suntem într-o perioadă, multe lucruri merg împotriva noastră. Trebuie să ne facem singuri norocul. Am jucat cu echipe mari în ultimele trei meciuri".


În celălalt meci din Grupa A, Galatasaray a revenit cu două goluri în ultimele patru minute pentru a smulge o remiză, 2-2, acasă cu Copenhaga, echipă aflată în 10.


Diogo Goncalves și Mohamed Elyounoussi i-au adus pe danezi în avantaj cu 2-0, înainte ca într-un final dramatic, Sacha Boey să reducă deficitul în minutul 86, iar voleul înlocuitorului Tete din minutul 88 să aducă un punct turcilor.

Elias Jelert, de la Copenhaga, a fost eliminat în minutul 73 pentru al doilea cartonaș galben.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen man united