x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Togo - Schaffer s-a autopropus

Togo - Schaffer s-a autopropus

12 Iun 2006   •   00:00

Dupa demisia lui Otto Pfister, conducerea Federatiei togoleze a primit o oferta interesanta din partea unui alt antrenor german, Winfried Schafer, care s-a aratat dispus sa ajute reprezentativa africana la Cupa Mondiala. Pana la adoptarea unei decizii definitive, interimatul va fi asigurat de secundul Kodjovi Mawuena.

DISPONIBIL. "Vom vedea ce se va intampla, eu sunt gata sa ii ajut in timpul turneului din Germania. M-au contactat in ianuarie, dar si in urma cu doua saptamani, cand Pfister era spitalizat. Cred ca se va ajunge la o intelegere, dar in anumite conditii si daca echipa este de acord", a declarat Winfried Schafer pentru cotidianul german Bild am Sonntag.

PROBLEME. Pe de alta parte, fostul selectioner, Otto Pfister, a afirmat ca atmosfera in echipa togoleza este marea problema, motivul principal fiind neplata primei de calificare, in valoare de 30.000 de euro: "Atmosfera in echipa este proasta, foarte proasta. Jucatorii sunt tristi, nu sunt motivati si timp de trei zile nu au vrut sa se antreneze. Le inteleg total pozitia, pentru ca sunt neplatiti de mai multe luni", le-a dezvaluit Pfister ziaristilor de la Der Tagesspiegel. Sambata, in cantonamentul de la Wangen Im Allgau, au avut loc negocieri aprinse intre jucatori si federatie, insa nu s-a ajuns la nici un acord, in ciuda interventiei premierului Edem Kodjo. Togo va disputa maine primul sau meci de la CM, in compania Coreei de Sud.

×
Subiecte în articol: mondial 2006