x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tricolorii se pregătesc intens pentru meciul decisiv cu Slovacia: Echipa asta dă totul. Până la capăt

Tricolorii se pregătesc intens pentru meciul decisiv cu Slovacia: Echipa asta dă totul. Până la capăt

de Redacția Jurnalul    |    24 Iun 2024   •   09:45
Tricolorii se pregătesc intens pentru meciul decisiv cu Slovacia: Echipa asta dă totul. Până la capăt
Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României

Naționala a revenit duminică în cantonamentul de la Wurzburg și, după câteva ore petrecute alături de familii, jucătorii au intrat în procesul de refacere pentru următorul joc.

Pe lângă terapia cu vacuum și tratamentele pe care tricolorii le au în program cu staff-ul medical, aceștia au intrat în piscina cu apă rece și în bazin, pentru un proces de refacere mai eficient și mai rapid, anunță FRF.

Ultimul meci din grupă, decisiv pentru calificarea în optimile EURO 2024, este programat peste doar trei zile, miercuri, ora locală 18:00 (19:00 în România), la Frankfurt.

De luni, elevii lui Edward Iordănescu revin pe gazon la antrenamente pentru a pune la punct strategia pentru jocul împotriva slovacilor.

"Aşa cum am promis, echipa asta dă totul. Până la capăt. Indiferent de zi şi de adversar, noi suntem români, suntem mândri de asta şi luptăm până la capăt!

Uneori iese perfect, alteori nu. Dar când ieşim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România şi pentru români, avem toate şansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă!

Ne vom reface fizic atât de repede cât se poate, am strâns deja rândurile şi vom fi din nou pregătiţi, cu tot sufletul şi tot ce avem mai bun fiecare, să vă facem mândri iar! Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt!”, a transmis selecţionerul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tricolorii meci slovacia