x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ultraşii lui Napoli au început războiul cu românii: "Neam de ţigani de rahat"

Ultraşii lui Napoli au început războiul cu românii: "Neam de ţigani de rahat"

28 Oct 2010   •   00:00
Ultraşii lui Napoli au început războiul cu românii: "Neam de ţigani de rahat"

Românii din Italia, precum şi fani ai roş-albaştrilor din Bucureşti au cerut deja bilete pentru meciul de la Napoli, de la mijlocul lunii decembrie. Deplasarea lor la Napoli se anunţă una cu grad de risc extrem de ridicat, din cauza reacţiei pe care tifosii peninsulari au avut-o deja pe site-urile lor.



Conform Gazetei Sporturilor, suporterii lui Napoli s-au aprins şi din cauza incidentelor care s-au produs cu ocazia partidei tur, de la Bucureşti. Ei transmit mesaje pe forumuri şi pe pagini de FaceBook prin care îşi arată adversitatea faţă de români: "o rasă de rahat", "neam de ţigani de rahat".

Oficialii Stelei ştiu deja că există risc de incidente la meciul de pe 15 decembrie, aşa că vor solicita protecţie sporită pe toată durata deplasării echipei în Italia. Fostul manager al trupei din Ghencea, Mihai Stoica, are un mesaj clar pentru suporterii roş-albaştri: "Fac un apel la fanii Stelei: nu trebuie să meargă la Napoli! Ar fi un gest foarte inteligent din partea lor să urmărească meciul de la Bucureşti şi să nu încerce să ajungă pe stadionul San Paolo! Am mai mulţi prieteni acolo şi credeţi-mă că ştiu despre ce vorbesc".

Chiar dacă n-au avut parte de ameninţările care sunt deja transmise în direcţia fanilor Stelei, suporterii lui Liverpool au făcut cunoştinţă cu ultraşii lui Napoli acum o săptămână. Aceştia din urmă i-au atacat chiar în centrul oraşului pe englezi şi trei susţinători ai "cormoranilor" au fost înjunghiaţi şi au avut nevoie de spitalizare.

Antena3

×
Subiecte în articol: stiri