x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un club de fotbal a anunțat moartea unui jucător pentru a i se amâna un meci. Dar totul a fost doar o minciună

Un club de fotbal a anunțat moartea unui jucător pentru a i se amâna un meci. Dar totul a fost doar o minciună

28 Noi 2018   •   21:16
Un club de fotbal a anunțat moartea unui jucător pentru a i se amâna un meci. Dar totul a fost doar o minciună

Ballybrack FC, club care evoluează în Leinster Senior League, și-a cerut scuze pentru o „gravă eroare de judecată”. Declarația a venit după ce clubul a anunțat eronat că un jucător a murit săptămâna trecută.

Ballybrack trebuia să joace cu Arklow Town sâmbătă dimineața, dar meciul a fost amânat după ce clubul din Sudul Dublinului a anunțat că un jucător le-a murit. Spaniolul, Fernando La Fuente, ar fi murit într-un accident de motocicletă joi seara.

Un minut de reculegere a fost ținut în onoarea jucătorului la toate meciurile jucate în weekend.

Însă, Liga a confirmat că au fost înștiințați că jucătorul trăiește și s-a întors în Spania. Mai apoi, s-a aflat că era, de fapt, în Galway.

Directorul LSL, David Moran, a spus că nu a putut să contacteze clubul. „Nu putem obține o confirmare de la Ballybrack FC, dar s-a confirmat faptul că secretarul lor și-a dat demisia în această după-amiază” a spus el.

Clubul a postat pe Facebook un răspuns în care au descris falsul anunț al morții jucătorului ca fiind „o greșeală gravă și inacceptabilă” din partea management-ului echipei.

 

×
Subiecte în articol: ballybrack leinster senior league Irlanda