x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un fotbalist al lui Napoli s-a transferat în China

Un fotbalist al lui Napoli s-a transferat în China

05 Feb 2019   •   18:21
Un fotbalist al lui Napoli s-a transferat în China

Fotbalistul slovac Marek Hamsik, căpitanul echipei italiene Napoli, a semnat cu formaţia Dalian Yifang şi va ajunge probabil în China săptămâna viitoare, scrie site-ul ziaristului Gianluca Di Marzio.
Hamsik, un conducător de joc de 31 de ani, evoluează din 2007 la Napoli, fiind fotbalistul cu cele mai multe goluri şi cele mai multe meciuri din istoria clubului. Transferul lui Hamsik va costa gruparea chineză 18 milioane de euro, plus bonusuri de 2 milioane de euro, cluburile urmând să pună la punct ultimele detalii în privinţa modalităţilor de plată.
Hamsik va efectua vizita medicală la Madrid, de unde se va întoarce cu familia sa în Slovacia, iar de acolo va pleca în China. Nu este exclus ca Dalian Yifang să vină la Napoli pentru un amical în vara acestui an.
Proprietarul clubului chinez are activităţi în domeniul cinematografiei, iar preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, este un cunoscut producător de film, astfel încât este probabil ca ei să se fi înţeles în privinţa unui proiect cinematografic ce va fi dezvoltat în comun, notează site-ul citat.
Antrenorul lui Napoli, Carlo Ancelotti, a spus despre Hamsik: "Vrea să plece acolo. Clubul îl respectă mult şi nu se va opune plecării sale."

AGERPRES

×
Subiecte în articol: marek hamsik napoli