x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un fotbalist al lui Sassuolo, transferat la FC Barcelona

Un fotbalist al lui Sassuolo, transferat la FC Barcelona

22 Ian 2019   •   12:32
Un fotbalist al lui Sassuolo, transferat la FC Barcelona

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a anunţat, luni, sosirea internaţional ghanez Kevin-Prince Boateng, împrumutat până la finalul sezonului de la clubul italian Sassuolo, informează AFP.
Împrumutul jucătorului este însoţit de o opţiune de cumpărare de 8 milioane de euro, se arată într-un comunicat al liderului din La Liga.
Sosirea lui Boateng, în vârstă de 31 de ani, va permite reducerea presiunii pe Luis Suarez, singurul vârf de atac din efectivul catalan după plecarea lui Munir El Haddadi la Sevilla.
"Sunt trist pentru că plec de la o echipă bună. Am mult respect pentru Sassuolo. Acum plec la unul din cele mai mari cluburi din lume şi este o emoţie fantastică", a declarat jucătorul pentru postul de televiziune Sky Italia înaintea plecării în Spania.
"Eu sper să înscriu cu ocazia următorului derby contra Realului pe Bernabeu", a adăugat el.
Născut în Germania, fratele mai mic al fundaşului clubului Bayern Munchen, Jerome Boateng, a ajuns în Serie A anul trecut după ce a câştigat Cupa Germaniei cu Eintracht Frankfurt. În acest sezon, el a înscris cinci goluri în 15 meciuri cu Sassuolo.
Fostul jucător al echipelor Tottenham, AC Milan şi Schalke cunoaşte campionatul Spaniei întrucât a jucat un sezon sub culorile clubului Las Palmas în 2016-2017.

AGERPRES

×