x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un sud-african a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru că a furat trei beri

Un sud-african a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru că a furat trei beri

26 Iun 2010   •   00:00
Un sud-african a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru că a furat trei beri
Sursa foto: /Reuters

Un tânăr sud-african de 21 de ani a fost condamnat de unul dintre tribunalele de la Cupa Mondială la doi ani de închisoare, pentru că i-a furat unui german în vârstă de 75 de ani o pelerină, un ghid de călătorie şi trei sticle de bere, în apropierea stadionului din Rustenburg.

Potrivit locotenent-colonelului Lesego Metsi, incidentul s-a petrecut, marţi, după meciul Uruguay - Mexic, din grupa A a CM. El a menţionat că Mothusi Phiri a fost arestat imediat şi a compărut în faţa tribunalului în aceeaşi zi. El a fost condamnat la 36 de luni de închisoare, dintre care 12 cu suspendare.

Tot în această săptămână, un alt cetăţean sud-african, multirecidivist, a fost condamnat la 20 de luni de închisoare, pentru că a încercat să fure o pătură din maşina unui turist.

Pe de altă parte, un soldat american, aflat în misiune în Germania, a fost arestat de poliţie şi remis autorităţilor americane, după ce şi-a agresat un coleg, deranjat fiind de zgomotul pe care acesta îl făcea cu o vuvuzelă.

×
Subiecte în articol: cm2010