x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ungaria permite persoanelor vaccinate anti COVD-19 să asiste la meciurile EURO2020

Ungaria permite persoanelor vaccinate anti COVD-19 să asiste la meciurile EURO2020

26 Mar 2021   •   10:06
Ungaria permite persoanelor vaccinate anti COVD-19 să asiste la meciurile EURO2020

Ungaria permite persoanelor vaccinate anti COVID-19 să asiste la turneul final al EURO 2020, care va avea loc la Budapesta. Autoritățile maghiare au informat UEFA în aest sens, scrie EFE.

"Am semnalat că cei care au fost deja vaccinaţi vor putea asista la meciurile care se vor disputa în Ungaria ", a anunţat Gergely Gulyas, ministrul de Interne.
El a mai precizat că, până la sfârșitul lunii mai, circa trei milioane de cetăţeni care au cerut să fie imunizați.

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat în urmă cu o săptămână că cele 12 oraşe care vor găzdui meciurile de la Campionatul European vor trebui să garanteze că pot avea public şi a avertizat că, dacă această cerinţă nu este îndeplinită, se va lua în calcul schimbarea sau reducerea numărului de oraşe gazdă.
El speră că nu vor exista modificări și turneul final se va disputa în cele 12 oraşe planificate: Bucureşti, Copenhaga, Amsterdam, Baku, Bilbao, Budapesta, Dublin, Glasgow, Sankt Petersburg, Munchen, Roma şi Londra.

Puskas Arena din Budapesta va găzdui, alături de Allianz Arena din Munchen, partidele Grupei F, din care fac parte Germania, Franţa, Ungaria şi Portugalia, şi încă un meci din optimile de finală.

×
Subiecte în articol: Ungaria euro 2020 fotbal vaccin