x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victor Becali: "Nu am discutat prelungirea contractului lui Chivu la Inter"

Victor Becali: "Nu am discutat prelungirea contractului lui Chivu la Inter"

24 Feb 2011   •   16:06
Victor Becali: "Nu am discutat prelungirea contractului lui Chivu la Inter"
Sursa foto: /AFP
153539-612085-01-02.jpgImpresarul Victor Becali a declarat, într-un interviu acordat site-ului fcinternews.it, că fundaşul Cristian Chivu este dispus să îşi prelungească contractul cu Inter Milano, care expiră în vara anului 2012, dar că nu a discutat până acum această problemă cu şefii grupării italiene.

"Nu am discutat încă despre prelungirea contractului lui Chivu. Suntem dispuşi să ne întâlnim cu oficialii clubului Inter Milano pentru a asculta propunerea lor, dacă va exista o propunere de prelungire a înţelegerii. Chivu se simte bine la Inter, echipă alături de care a câştigat tot. În vara viitoare, când îi va expira contractul, va avea 31 de ani, dar toată lumea cunoaşte potenţialul şi valoarea sa", a spus Becali.

Impresarul internaţionalului român a afirmat că nu va apela la articolul 17 din regulamentul de transferuri al FIFA. "Nu, nu vom apela la această prevedere. Jucătorul este mult prea legat de Inter Milano şi nu ar putea face aşa ceva", a precizat Becali.

Articolul 17 din regulamentul de transferuri al FIFA prevede că un jucător poate să întrerupă unilateral contractul după trei ani, dacă plăteşte clubului salariul pe care urma să îl primească pentru perioada rămasă din acord, dar şi un procent din suma de cumpărare a fotbalistului.

×
Subiecte în articol: chivu fotbal international