x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victorie la scor pentru Manchester City, care urcă pe primul loc în Premier League

Victorie la scor pentru Manchester City, care urcă pe primul loc în Premier League

de Redacția Jurnalul    |    13 Apr 2024   •   20:17
Victorie la scor pentru Manchester City, care urcă pe primul loc în Premier League
Sursa foto: Hepta/Erling Haaland

Campioana en-titre Manchester City a urcat în fruntea clasamentului Premier League după ce a învins-o sâmbătă cu 5-1 pe Luton Town, Erling Haaland marcând al 20-lea său gol în campionat în acest sezon.

Echipa lui Pep Guardiola are 73 de puncte, cu șase meciuri rămase de disputat în această ediție de campionat. Are două puncte în fața lui Arsenal și Liverpool, care însă o pot depăși pe City cu victorii duminică.

În meciul cu Luton, City avut o posesie de 73,7% și 37 de șuturi la poartă față de cele 4 ale adversarilor. Cu un gol înscris din penalty, Haaland a ajuns la a 20-a reușită din campionat, relatează Reuters.

Cât despre lupta la titlu în Premier League, Arsenal primește duminică vizita lui Aston Villa, iar Liverpool va juca pe Anfiend cu Crystal Palace.

Pe de altă parte City va juca miercuri acasă cu Real Madrid City, în manșa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Cele două echipe au remizat, 3-3, în prima manșă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: manchester city premier league