x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victorie senzațională pentru România U21 în fața Ungariei U21. Pașcanu a înscris golul decisiv

Victorie senzațională pentru România U21 în fața Ungariei U21. Pașcanu a înscris golul decisiv

27 Mar 2021   •   20:59
Victorie senzațională pentru România U21 în fața Ungariei U21. Pașcanu a înscris golul decisiv
Sursa foto: Hepta

România U21 a învins Ungaria U21 cu scorul 2-1, în cadrul etapei a doua a grupei A din cadrul turneului final al CE de tineret, faza grupelor, care are loc între 24 -31 martie în Ungaria şi Slovenia.  Golurile echipei antrenate de Adrian Mutu au fost înscrise de Mățan și Pașcanu. Ungaria a jucat mai bine de o repriză în zece oameni.

Tricolorii mici au reușit sâmbătă seara să învingă în cel de al doilea meci de la Campionatul European U21 echipa de tineret a Ungariei cu scorul de 2-1.

În prima repriză cele două echipe au jucat pe contre, înregistrându-se ocazii importante la ambele porți. Andrei Vlad a avut două intervenții providențiale la șuturile maghiarilor, respingând de fiecare dată in extremis de la vinclu.

Tricolorii au ratat la rândul lor deschiderea scorului, de două ori prin Moruțan și o dată prin Ganea.

În minutul 42 maghiarii au rămas în 10 oameni, după ce Szoke a fost eliminat după al doilea cartonaș galben.

În minutul 50 arbitrul partidei a refuzat un penalty, în urma unui fault asupra lui Ciobanu. Maghiarii au deschis scorul în minutul 56 prin Csonka.

Replica tricolorilor dă rezultate în minutul 69, când Alexandru Mățan a driblat doi adversari și a șutat la colțul lung., pentru 1-1.

Golul victoriei i-a aparținut lui Alex Pașcanu, care a marcat din careul mic, la capătul unui corner.

Vlad a avut o intervenție decisivă în ultimul minut de joc și România a învins cu 2-1, acumulând 4 puncte în clasamentul grupei.

 

×