x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international „Îți tăiem trei degete" - Dusan Vlahovic amenințat de ultrașii de la PSG

„Îți tăiem trei degete" - Dusan Vlahovic amenințat de ultrașii de la PSG

de Redacția Jurnalul    |    17 Iul 2023   •   18:15
 „Îți tăiem trei degete" - Dusan Vlahovic amenințat de ultrașii de la PSG
Sursa foto: Facebook

Dusan Vlahovic a primit un avertisment înfricoșător din partea ultrașilor de la PSG, în contextul în care există zvonuri despre un posibil transfer al acestuia la campioana din Ligue 1.

Atacantul sârb se află în prezent în lotul celor de la Juventus, în Serie A, dar există numeroase speculații cu privire la o posibilă mutare în altă parte în această vară. Parisul a fost evocat ca un posibil loc de transfer pentru atacantul în vârstă de 23 de ani, dar anumite secțiuni ale fanilor pasionați din capitala franceză l-au informat pe Vlahovic că ar face o alegere greșită în carieră dacă s-ar îndrepta spre Parc des Princes.

A fost publicată pe rețelele de socializare o imagine cu ultrași de la PSG în fața stadionului pe care joacă echipa parisiană, în care apar opt persoane care țin un banner amenințător pe care scrie: "Dacă ajungi la Paris, îți vom tăia trei degete".

Se crede că acest mesaj a fost transmis ca răspuns la o fotografie a lui Vlahovic, făcută după evoluția lui pentru naționala Serbiei, în care acesta a fost văzut ținând trei degete în sus și îmbrăcând un tricou care arăta că Kosovo face parte din Serbia. Se spune că acțiunile sale se referă la "supremația sârbă asupra Kosovo" și pot fi considerate, de asemenea, ca un salut făcut de o gherilă sârbă a unificării.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Dusan Vlahovic