x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Vor marca si prostituatele

Vor marca si prostituatele

05 Iun 2006   •   00:00
Vor marca si prostituatele

Peste 1 milion de cetateni straini vor vizita Germania in timpul Cupei Mondiale. Pentru ca fanii euforici si generosi reprezinta o sursa reala de castig, prostituatele germane, si nu numai, asteapta cu nerabdare sa inceapa competitia.

COMBATERE. In Germania, prostitutia este legalizata din 2001, circa 400.000 de fete lucrand cu "carte de munca". Ele au asigurari de sanatate, fac parte dintr-un sindicat si beneficiaza de pensii. Fetelor "cu acte" urmeaza sa li se adauge inca aproximativ 40.000 de prostituate din afara granitelor tarii, cele mai multe aduse contra vointei lor si silite sa castige bani pentru retelele traficantilor de carne vie. Pentru a combate prostitutia fortata, nemtii s-au apucat sa proiecteze bordeluri de campanie, care seamana cu statiile de spalat masini si sunt dotate cu grupuri sanitare, automate de prezervative si butoane de alarma ce pot fi activate de prostituatele abuzate. Tot pentru a preveni prostitutia fortata, Parlamentul European a propus instituirea unor controale suplimentare la frontiere si consulate, pe perioada desfasurarii Cupei Mondiale.

ST.PAULI. Unul dintre punctele cele mai cautate de amatorii senzatiilor tari va fi, cu siguranta, celebrul cartier St. Pauli din Hamburg. Acolo exista cea mai apreciata retea de bordeluri din Germania, iar prostituatele se numara chiar printre membrii cotizanti ai clubului local de fotbal, care activeaza in ligile inferioare germane.

VIBRATOARELE KAHN SI BALLACK. Lantul de sex-shop-uri Beate Uhse din Germania a fost nevoit sa retraga de la vanzare vibratoarele "Olli K" si "Michael B", dupa ce internationalii Oliver Kahn si Michael Ballack au amenintat ca vor depune plangere impotriva firmei respective. "Nu a fost intentia noastra de a crea o asociere intre vibratoarele puse in vanzare in magazinele noastre cu numele «Olli K» si «Michael B» si jucatorii de fotbal", a negat purtatorul de cuvant al firmei germane. Oricum, avocatul lui Oliver Kahn a anuntat ca portarul va depune totusi o plangere.

PREZERVATIVE PENTRU FANII ITALIENI. Cunoscuta pentru ideile nastrusnice pe care le promoveaza la fiecare editie a unui turneu final, o firma italiana de prezervative a lansat o serie speciala pentru fanii nationalei "azzure". Pentru "numai" 10 euro, tifossii reprezentativei din Peninsula pot fi, conform sloganului care a insotit campania de publicitate a prezervativelor, "un suporter adevarat in orice situatie". Mai mult decat atat, firma producatoare afirma ca "prezervativul Azzuro creeaza senzatii deosebite in momentele fierbinti ale partidei".

STUDIU. Concluziile unui studiu aparut in Marea Britanie, publicat de BBC News Online, arata ca fotbalul ii ajuta pe barbati sa-si exprime emotiile, avand in vedere ca in timpul meciurilor si cei mai duri dintre ei isi arata partea sensibila. In general, barbatii nu isi impartasesc emotiile asa de vizibil ca si femeile. Doctorul Andrew McCulloch, directorul executiv al Mental Health Foundation, a declarat: "Este incurajator ca fotbalul ii ajuta pe barbati sa-si exprime sentimentele".

PRETURI SPECIALE. Pentru amatorii de placeri ceva mai cu dare de mana, la Berlin s-a deschis in toamna trecuta cea mai mare casa de toleranta din lume. Se numeste Artemis si este situata la doi pasi de "Olympiastadion", arena care va gazdui finala. Edificiul are 40 de camere superluxoase distribuite pe 4 etaje si a costat 6,5 milioane de euro. Intr-o zi obisnuita, bordelul primeste in medie 130 de clienti pe zi. Dar, in timpul Cupei Mondiale, proprietarii estimeaza ca numarul acestora se va situa undeva intre 250 si 350. La Artemis tarifele sunt clare: barbatii platesc 70 de euro la intrare si 60 de euro direct prostituatei pentru o jumatate de ora.

×
Subiecte în articol: mondial 2006