x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tânăra vedetă a lui PSG, Warren Zaire-Emery, accidentare la debutul pentru Franța, care îl va ține pe tușă tot restul anului

Tânăra vedetă a lui PSG, Warren Zaire-Emery, accidentare la debutul pentru Franța, care îl va ține pe tușă tot restul anului

de Redacția Jurnalul    |    20 Noi 2023   •   23:06
Tânăra vedetă a lui PSG, Warren Zaire-Emery, accidentare la debutul pentru Franța, care îl va ține pe tușă tot restul anului
Sursa foto: Hepta

Jucătorul de 17 ani al lui Paris Saint-Germain, Warren Zaire-Emery, nu va mai juca tot restul anului după ce a suferit o accidentare la gleznă în meciul său de debut pentru Franța, în care a și marcat, în victoria cu 14-0 în fața Gibraltarului în preliminariile Euro 2024.

Aproape imediat după golul său, însă, a trebuit să fie scos din teren din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în momentul în care a fost placat în timp ce lovea mingea.

Pierderea mijlocașului este o mare lovitură pentru PSG. Zaire-Emery a fost într-o formă bună pentru campioana Franței în acest sezon, marcând două goluri și înregistrând cinci pase de gol în Ligue 1 și în Liga Campionilor.

PSG a confirmat între timp că a fost exclus până la începutul anului 2024, spunând într-o declarație: "Victimă a unei entorse de gravitate medie la glezna dreaptă, Warren Zaire-Emery va rămâne în tratament până la pauza de iarnă".

PSG va trebui să se descurce fără unul dintre cei mai buni jucători ai săi atunci când va întâlni vineri pe Monaco în Ligue 1.

Deținătorii titlului sunt în fruntea clasamentului cu un avans de un punct față de Nice, care primește sâmbătă pe Toulouse.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Warren Zaire-Emery psg