x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tatăl lui Yamal, în stare „gravă, dar stabilă” după ce a fost înjunghiat

Tatăl lui Yamal, în stare „gravă, dar stabilă” după ce a fost înjunghiat

de Redacția Jurnalul    |    15 Aug 2024   •   17:15
Tatăl lui Yamal, în stare „gravă, dar stabilă” după ce a fost înjunghiat
Sursa foto: facebook

Mounir Nasraoui, tatăl lui Lamine Yamal, starul Barcelonei și al Spaniei, se află în stare „gravă, dar stabilă” după ce a fost înjunghiat miercuri seara într-o parcare din orașul Mataro din nord-estul Spaniei, a anunțat televiziunea națională spaniolă Tve, citată de Reuters.

Forța de poliție regională Mossos d'Esquadra a confirmat informația și a declarat pentru Reuters că trei persoane au fost arestate pentru tentativă de omor.

Yamal, în vârstă de 17 ani, un copil minune al fotbalului, care a crescut în Mataro - o suburbie muncitorească și multietnică a Barcelonei - a devenit vedeta recentă a Euro 2024, desfășurat în Germania, ajutând Spania să câștige turneul și marcând în semifinala cu Franța.

TVE a declarat joi că tatăl lui Yamal a fost înjunghiat de trei ori, de două ori în abdomen și o dată în piept.

Nasraoui a fost internat la secția de terapie intensivă a unui spital din Badalona, Barcelona, la sfârșitul zilei de miercuri și se aștepta să rămână acolo în următoarele ore, a precizat raportul.

TVE a adăugat că o a patra persoană a fost arestată joi de poliția regională, implicarea sa în înjunghiere fiind încă neclară.

Televiziunea a precizat că poliția investighează o bătaie anterioară ca motiv al incidentului. Mai multe videoclipuri au putut fi văzute pe rețelele de socializare miercuri, arătându-l pe Nasraoui având o dispută cu unele persoane în cartierul Rocafonda și poliția intervenind.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: yamal poliţie injunghiere