x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Franck Ribery a fost suspendat şi pentru finala Ligii Campionilor

Franck Ribery a fost suspendat şi pentru finala Ligii Campionilor

28 Apr 2010   •   00:00

Internaţionalul francez al echipei Bayern München, Franck Ribéry, a fost suspendat, astăzi, şi pentru finala Ligii Campionilor, programată la 22 mai, după ce primise cartonaşul roşu în meciul tur din semifinala cu Olympique Lyon.

Comisia de control şi de disciplină a UEFA l-a suspendat pe Ribery trei jocuri, după ce mijlocaşul a fost eliminat pentru un atac periculos asupra înaintaşului argentinian al formaţiei Olympique Lyon, Lisandro Lopez, în minutul 37 al jocului de la München, câştigat de Bayern, scor 1-0.

Ribéry, 27 de ani, nu a jucat în partida retur, de marţi (scor 3-0 pentru formaţia germană), şi nu va participa nici în finala de la Madrid.

"Kaiser Franck" va ma putea juca maximum trei meciuri oficiale până la turneul final al Cupei Mondiale: ultimele două etape din 1.Bundesliga şi finala Cupei Germaniei.

Ribery, care a avut probleme, în acest sezon, cu diverse accidentări, dar şi cu o acuzaţie de proxenetism, trebuie să decidă, în scurt timp, dacă doreşte să îşi prelungească înţelegerea cu Bayern München, el fiind curtat de echipe din Spania şi din Anglia.

×
Subiecte în articol: sport