x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Franţa, in genunchi

Franţa, in genunchi

14 Sep 2007   •   00:00
Franţa, in genunchi
Sursa foto: FRANCK FIFE/

Ce au luat pe mere după remiza albă obţinută pe terenul campioanei mondiale, francezii au dat miercuri pe pere, chiar pe "Parc des Princes". "Cocoşii galici" s-au inclinat surprinzător, scor 0-1, in faţa reprezentativei Scoţiei şi şi-au complicat extrem de tare existenţa.

SURPRIZE ŞI NERVI

Ce au luat pe mere după remiza albă obţinută pe terenul campioanei mondiale, francezii au dat miercuri pe pere, chiar pe "Parc des Princes". "Cocoşii galici" s-au inclinat surprinzător, scor 0-1, in faţa reprezentativei Scoţiei şi şi-au complicat extrem de tare existenţa. Aflaţi abia pe locul 3 in clasamentul grupei B, Frank Ribery (foto) şi compania riscă să rateze calificarea la turneul final al CE din 2008, ultimul lor meci din aceste preliminarii, cu Ucraina, din 21 noiembrie, devenind decisiv.

Nici Portugalia nu stă mai bine in grupa A după semieşecul inregistrat pe teren propriu, scor 1-1, in faţa Serbiei. Rezultatul final al disputei de la Lisabona l-a scos din minţi pe selecţionerul lusitanilor, brazilianul Luis Felipe Scolari, care l-a lovit cu pumnul in faţă pe fundaşul sărb Ivica Dragutinovici, in timp ce acesta din urmă, fiind eliminat, se indrepta către vestiare. "Vina aparţine arbitrului. Golul Serbiei a fost dintr-un ofsaid de doi metri care nu a fost semnalizat. Ceea ce am făcut a fost ca să-l apăr pe Quaresma, care a primit multe lovituri", a incercat să se dezvinovăţească Scolari. Tehnicianul brazilian riscă insă o suspendare drastică.

×
Subiecte în articol: sport