x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Franz Beckenbauer: Bundesliga este un campionat nemaipomenit de confuz!

Franz Beckenbauer: Bundesliga este un campionat nemaipomenit de confuz!

de Ovidiu Ciutescu    |    13 Mar 2009   •   00:00
Franz Beckenbauer: Bundesliga este un campionat nemaipomenit de confuz!

Franz Beckenbauer, preşedintele consiliului de supraveghere al clubului Bayern München, a criticat campionatul Germaniei, într-un interviu acordat bisăptămânalului Kicker. Kaiserul crede că titlul va fi câştigat de echipa cea mai constantă, "iar singurii care dovedesc constanţă, fără să arate totuşi un fotbal de campioană, sunt berlinezii de la Hertha".



"Campionatul acesta e nemaipomenit de confuz. Vedem de exemplu că Hamburg, cu un golaveraj zero, e la egalitate de puncte cu locul doi, aşa ceva cu siguranţă nu s-a mai văzut", a spus Beckenbauer, citat de Agerpres. Potrivit lui, campionatul Germaniei este acum "mai instabil", dacă nu mai slab ca în trecut. Înaintea etapei a 24-a, programată în acest weekend, Hertha Berlin ocupă primul loc în clasament, cu 46 de puncte, fiind urmată de patru echipe cu 42 de puncte: Hoffenheim, Bayern, Wolfsburg şi Hamburg.

Beckenbauer a repetat că Bayern nu se poate considera favorită la titlu. "Nu mai putem lua titlul bazându-ne pe propriile noatre performanţe, trebuie să sperăm că liderul va pierde puncte. În acelaşi timp, trebuie să strângem puncte şi să nu mai facem cadouri." Nici măcar victoriile categorice ale lui Bayern împotriva lui Hannover (5-1), sâmbăta trecută, în campionat, şi Sporting Lisabona (7-1), marţi, în Liga Campionilor, nu l-au convins cu adevărat pe Beckenbauer. "Să nu ne înşelăm, Hannover e de departe echipa cu cel mai slab bilanţ în deplasare în Germania", a spus Kaiser Franz. El a adăugat că antrenorul Jürgen Klinsmann "nu a satisfăcut până acum aşteptările" conducătorilor lui Bayern.

×
Subiecte în articol: sport