x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF a propus să se joace între locurile 1 şi 2 din campionat

FRF a propus să se joace între locurile 1 şi 2 din campionat

03 Iun 2010   •   00:00

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care este şi membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, a declarat, joi, că FRF a propus ca în cazul în care o echipă reuşeşte eventul, atunci Supercupa României să se dispute între campioana României şi ocupanta poziţiei a doua în întrecerea internă.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va analiza, în şedinţa din 18 iunie, posibilitatea disputării Supercupei României, o lună mai târziu, între CFR Cluj şi Unirea Urziceni, primele două clasate în sezonul 2009-2010 al Ligii I. Până în acest sezon, în cazul în care o echipă câştiga atât campionatul, cât şi Cupa României, Supercupa nu se disputa.

"Cred că e o iniţiativă foarte bună, venită la propunerea Federaţiei Române de Fotbal. Probabil că au văzut de ce succes uriaş s-a bucurat Cupa României din acest an şi vor să mai organizeze acest eveniment pentru public. Dacă se va adopta hotărârea, meciul va avea loc pe stadionul nostru, pentru că am făcut eventul. Acelaşi lucru se întâmplă şi în Anglia şi Italia, nu văd de ce nu va fi şi aici. Sper să câştigăm un nou trofeu", a spus Mureşan.

×