x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "FRF incalca regulamentele"

"FRF incalca regulamentele"

21 Feb 2004   •   00:00

Conducatorii Stelei cred ca jucatorii nu vor fi suspendati.

Comisia de Disciplina a LPF va avea de judecat marti unul dintre cele mai controversate cazuri din existenta ei.
PAUL ANDONE

Presedintele FRF, Mircea Sandu, si selectionerul Anghel Iorda nescu au solicitat ca Dorinel Munteanu, Radoi, Florentin Dumitru si Dica sa fie suspendati de catre LPF, pentru refuzul de a se prezenta la cantonamentul echipei nationale. Stelistii risca o suspendare de minimum trei etape, ceea ce ar insemna sa lipseasca de la meciurile din campionat cu FC Brasov, Rapid si Dinamo. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, sustine ca in regulament nu este stipulata o astfel de masura drastica.

POZITIE. Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, crede ca FRF a comis o gafa. "Nu se poate discuta de suspendarea jucatorilor pentru ca Steaua nu a facut altceva decat sa respecte regulamentul FIFA. Daca FRF nu respecta regulamentul FIFA, s-ar putea ca ea sa aiba probleme, in nici un caz Steaua. Noi ne-am precizat punctul de vedere din decembrie si poate nu am fost luati in serios", a spus MM.

Piturca e solidar cu jucatorii sai
Antrenorul Stelei, Victor Piturca, a anuntat ca va fi prezent, marti, la sedinta Comisiei de Disciplina a LPF: "Nu vad de ce sunt convocat, dar vreau sa fiu alaturi de jucatorii mei. Mircea Sandu nu poate sa suspende jucatorii cum vrea el, chiar daca este presedintele federatiei". Capitanul Mirel Radoi crede ca stelistii vor scapa: "Nu cred ca vom fi suspendati. Nationala ne-a refuzat pe noi, nu noi pe ea. Regret ca nu am jucat la echipa nationala. Nu am refuzat convocarea, am cerut sa ni se acorde trei zile sa ne pregatim cu echipa".

Ando spune ca s-a creat un precedent
Dinamo a revenit miercuri din stagiul de pregatire din Turcia. Legat de conflictul iscat de neprezentarea stelistilor la nationala, antrenorul Ioan Andone a declarat: "Sper ca forurile competente sa aplice regulamentul, pentru ca, in caz contrar, Dinamo sau Rapid ar putea sa faca exact ce a facut Steaua". Declaratia lui Ando vine la cateva zile dupa ce directorul executiv al clubului din Stefan cel Mare, Cristi Borcea, anuntase ca Dinamo nu se va prezenta la partida cu Steaua daca jucatorii din Ghencea nu vor fi suspendati.

Lucescu Jr. este de partea jucatorilor!
Razvan Lucescu, antrenorul lui FC Brasov, echipa care va intalni Steaua in prima etapa a returului, a adoptat o atitudine pasnica fata de suspendarea stelistilor. "Consider ca o amenda usturatoare ar fi suficienta, nu cred ca se pune problema unei suspendari", a spus Lucescu Jr., miercuri seara, la sosirea echipei sale din Turcia. Presedintele Rapidului, Ioan Becali, pare mai degraba in expectativa, asteptand verdictul Comisiei de Disciplina: "Clubul nostru va respecta mereu litera regulamentului si asteptam ca si altii sa o faca".

×
Subiecte în articol: sport