x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRR - Jiul si Poli Iasi, in pericol

FRR - Jiul si Poli Iasi, in pericol

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Aug 2006   •   00:00
FRR - Jiul si Poli Iasi, in pericol

Viorel Duru a venit iar in fata presei. Tot cu justificari despre dosarul "Sportul Studentesc". Finalul a aratat ca in Divizia lui Mitica vom mai avea surpize de licentiere. Adica nimic nou...

Sifonata serios in urma retrogradarii Sportului Studentesc in Liga 2, Comisia de Licentiere a FRF a incercat sa dreaga busuiocul prin argumentele date de legea care sta la baza agrementarii unui club pentru primul esalon. Desi, legal, Duru poate dormi linistit, moral, lucrurile stau cu totul altfel.

VINOVATUL. "Ati spus ca noi am fost impotriva lui Siman. Nimic mai fals. Domnul Siman a fost somat inca din 2004 sa intre in legalitate. El nu a facut nimic, desi trebuia sa inteleaga ca legile sunt pentru toti. Pana la urma, Sportul a avut de suferit din cauza faptului ca el nu a respectat nici un punct din statutul de licentiere". Intrebat despre datoriile istorice ale celorlalte cluburi din Liga 1, Viorel Duru s-a spalat pe maini: "Acele datorii sunt pe vechile societati. Cele noi, afiliate in prezent la FRF, nu au astfel de debite catre stat". Cu alte cuvinte, daca Siman era baiat destept, si facea o alta structura comerciala pe care sa o afilieze la FRF, Sportul statea bine mersi in primul esalon.

PERICOL. Prezent la discutia cu presa, Florin Prunea a tinut sa arate ca si "Jiul Petrosani a fost somat ca pana la 4 septembrie sa plateasca datoriile. Daca nu, va pierde licenta primita. O alta grupare cu probleme este Poli Iasi. Aici treaba e mai complicata, pentru ca an-trenorul si jucatorii ar trebui sa faca demersuri legate de situatia existenta acolo catre Federatie. Insa ma indoiesc ca vor face asa ceva. Ei stiu ca s-ar desfiinta singuri!" Chiar daca Jiul va pierde licenta, conform lui Duru, lucrurile sunt destul de incurcate: "Nu stiu daca vor fi scosi din competitie. Sunt comisii abilitate sa ia aceasta decizie." Asadar, mult zgomot pentru nimic pe coridoarele FRF.

×
Subiecte în articol: sport