x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Futsal - Şanse mari să prindem Campionatul Mondial: baraj cu Cehia

Futsal - Şanse mari să prindem Campionatul Mondial: baraj cu Cehia

06 Mar 2008   •   00:00

În urma tragerii la sorți a celor șase meciuri de baraj pentru desemnarea echipelor europene care vor fi pe tabloul turneului final al Campionatului Mondial de Futsal, România va întâlni reprezentativa Cehiei.



În urma tragerii la sorți a celor șase meciuri de baraj pentru desemnarea echipelor europene care vor fi pe tabloul turneului final al Campionatului Mondial de Futsal, România va întâlni reprezentativa Cehiei.

Partida-tur se va disputa în deplasare, în perioada 29 aprilie-2 martie, returul urmând a avea loc în România pe 14, 15 sau 16 aprilie. Datele exacte, locurile și orele de desfășurare a celor două partide nu au fost stabilite, ele urmând a fi comunicate ulterior.

Imediat după tragerea la sorți, antrenorul echipei naționale, Jakab Zoltan a declarat: ”Ținând cont de componența urnei întâi valorice, pot spune că avem avut ceva șansă. Dacă am fi avut ca adversar oricare dintre celelalte cinci echipe din urna întâi valorică, șansele noastre de calificare ar fi scăzut spre zero. Astfel, pot spune că și noi și cehii avem șanse egale de calificare, chiar dacă în fața lor avem un ascendent moral. Din cele cinci partide disputate împotriva Cehiei, România a obținut două victorii și a remizat de trei ori. Acum, gândurile mele sunt doar la calificare. Avem la dispoziție aproape o lună de pregătire”

Tabloul celorlalte meciuri ale play-off-ului, zona europeană, arată astfel: Belarus-Rusia, Italia-Croația, Spania-Bosnia Herțegovina, Portugalia-Slovenia, Ucraina-Ungaria.


Turneul final al Campionatului Mondial de Futsal se va disputa în perioada 4-19 octombrie 2008, în Brazilia, la această competiție urmând a participa 20 de echipe repartizate după cum urmează: șase din Europa, patru din Asia, două din Africa, trei din America Centrală și de Nord, una din Oceania și patru din America de Sud, una dintre acestea din urmă fiind țara gazdă.

×
Subiecte în articol: sport