x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Garbine Muguruza a acceptat invitația specială a organizatorilor turneului Transylvania Open

Garbine Muguruza a acceptat invitația specială a organizatorilor turneului Transylvania Open

16 Oct 2021   •   22:00
Garbine Muguruza a acceptat invitația specială a organizatorilor turneului Transylvania Open

Organizatorii turneului de tenis WTA 250 Transylvania Open, ce va avea loc la BT Arena din Cluj Napoca, în perioada 23-31 octombrie, au oferit un wildcard jucătoarei spaniole Garbine Muguruza, numărul 5 mondial în clasamentul WTA, aceasta devenind astfel cea mai bine clasată jucătoare din turneu.

Transylvania Open este cel de al doilea turneu de tenis din circuitul WTA ce se organizează anul acesta la Cluj Napoca, orașul ardelean devenind astfel singurul din Europa care găzduiește două turnee WTA.

Organizatorii turneului au anunțat vineri că au acordat o invitație specială spaniolei Garbine Muguruza, care a acceptat-o și a transmis un mesaj video, pe rețelele de socializare:

„Salut, ce faci (în limba română n.r.), sunt foarte fericită să vin din nou în România, de data aceasta la Cluj Napoca, să joc la Transylvania Open. Mulțumesc foarte mult pentru wildcard și pentru invitație și abia aștept să fiu acolo.”

Pe tabloul principal al turneului se mai află, din top 30, și Elise Mertens, Emma Răducanu, Anett Kontaveit sau Paula Badosa, dar și jucătoarele române Simona Halep, Irina Begu și Jaqueline Cristian, care a primit la rândul ei un wildcard.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: garbine muguruza transylvania open