x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gazzetta dello Sport: "Chivu aşteaptă convocarea lui Mourinho"

Gazzetta dello Sport: "Chivu aşteaptă convocarea lui Mourinho"

23 Mar 2010   •   00:00

Fundaşul român al lui Inter Milano, Cristian Chivu, este recuperat complet după accidentarea la cap suferită în luna ianuarie şi aşteaptă prima convocare din partea tehnicianului Jose Mourinho, informează cotidianul Gazzetta Dello Sport.

"Chivu aşteaptă convocarea şi avizul pozitiv pentru a putea purta cască de protecţie. Revenirea pe teren este aproape. Ar putea veni la meciul din deplasare cu AS Roma, conform aşteptărilor jucătorului român. Chiar şi potrivit necesităţilor antrenorului Mourinho, care abia aşteptă să-l folosească din nou pe Zanetti la mijlocul terenului, atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor. Cristian se antrenează, de o săptămână, fără măsuri speciale de precauţie şi cu bucurie", notează cotidianul italian.

"Mourinho, pentru a-l arunca din nou în luptă, trebuie să fie sigur că fundaşul poate lovi cu capul un şut puternic a lui Vucinici, care este cel mai în formă atacant al Romei. În acest sens, o indicaţie pozitivă poate fi dată marţi, când va anunţa convocaţii pentru partida cu Livorno. Dacă pe această listă va fi şi Chivu, atunci sâmbătă seară, la meciul cu Roma, să-l vedem pe jucătorul român în formula de start a Interului nu va fi o halucinaţie", a mai scris Gazzetta dello Sport.

Partida Inter Milano - Livorno va avea loc, miercuri, în etapa a 30-a din Serie A. Derbiul AS Roma - Inter este programat sâmbătă, pe Stadionul Olimpic din capitala Italiei.

×
Subiecte în articol: redactie