x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gemenii debutează vineri

Gemenii debutează vineri

de Mihai Igirosanu    |    03 Feb 2010   •   00:00
Gemenii debutează vineri
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/intact images

Cele mai importante achiziţii ale Stelei din această iarnă, gemenii armeni Artiom şi Arman Karamyan, se află de ieri în cantonamentul din Antalya. Cei doi ar putea debuta vineri, când roş-albaştrii vor disputa amicalul contra croaţilor de la HNK Rijeka.



Trupa din Ghencea a câştigat luni primul meci amical din această pauză competiţională, trecând cu 2-0 de Vasas Budapesta, locul 10 în ultima ediţie a campionatului maghiar. Golurile Stelei au fost marcate în repriza secundă de Cr. Tănase şi Kapetanos. Mihai Stoichiţă a început meciul cu Tătăruşanu - Tudose, Jelev, E. Baciu - Nicoliţă, Tudela, Ov. Petre, Toja - A. Ionescu - Surdu, B. Stancu. După pauză, au intrat Pleşan, Szekely, Tănase, Kapetanos, Golanski şi Petre Marin.

ARMENII VOR PRIMUL TITLU
Fraţii Karamyan au ajuns ieri în cantonamentul Stelei din Antalya, iar astăzi vor intra în programul de antrenamente. "Nu mai vorbim de alte echipe. Suntem la Steaua acum şi asta e tot ce contează. Suntem nerăbdători să începem antrenamentele, de trei zile aşteptăm să ajungem în cantonament cu echipa", a declarat Arman Karamyan. "Au fost câteva puncte în contract pe care le-am discutat cu conducerea Stelei. Nu contează că am jucat la Rapid în trecut sau la Timişoara. Nu pot să mă gândesc la echipe care nu mă mai vor. Tot ceea ce contează este că acum sunt la Steaua şi că voi începe pregătirea cu echipa. Sper ca publicul din Ghencea să ne primească bine, chiar dacă până acum în România am evoluat numai la echipe rivale Stelei. Când am venit în România noi nu ştiam de rivalităţile astea. Important este ca, împreună cu echipa, să câştigăm titlul pentru că suntem de cinci ani în România şi nu avem acest trofeu", a spus Artiom Karamyan.

Pentru că au prins o mare parte a pregătirii de iarnă, cu FC Timişoara, cei doi au mari şanse de a debuta vineri în tricoul Stelei, cu prilejul meciului amical contra croaţilor de la Rijeka.  

Apelul lui Tănase
Autor al unui gol şi al unei evoluţii foarte bune în meciul cu Vasas, Cristi Tănase a făcut un apel la fanii stelişti. "Ne-am bucura cu toţii dacă suporterii ar veni din nou alături de echipă, în număr mare la stadion, pentru a ne sprijini aşa cum numai fanii Stelei ştiu s-o facă. Vom lupta pentru un nou titlu, pe care vrem să-l sărbătorim împreună cu ei." Despre evoluţia sa, "Dodel" a spus: "Sunt foarte bucuros că am marcat şi că echipa a câştigat acest meci amical. Victoriile aduc victorii şi astfel putem avea un moral foarte bun pentru începutul de campionat. Sper să avem o formă excelentă în retur şi mai ales în debutul acestuia, când ne aşteaptă nişte meciuri foarte dificile". La rândul său, antrenorul Mihai Stoichiţă a concluzionat: "În prima repriză am jucat 3-4-3, care nu a ieşit, unii jucători nu au mai jucat aşa. În repriza a doua s-au aşezat lucrurile".

×
Subiecte în articol: sport