x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport George Copos si-a pus cenusa in cap

George Copos si-a pus cenusa in cap

19 Apr 2004   •   00:00

Masura luata de Ioan Becali, de a-i mazili pe Paul Cazan si pe Marian Rada din sanul echipei, s-a dovedit ineficienta in partida sustinuta sambata seara de catre giulesteni. Mai mult, rezultatul final l-a iritat la culme pe patronul George Copos.

Dupa infrangerea rusinoasa in fata Universitatii, Rapid a mai primit o lectie de fotbal, de data aceasta din partea unei echipe aflate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

SURPRIZA. Desi a antrenat pe Farul la inceputul acestui campionat, „Dulaul" a fost surprins de jocul fostilor sai elevi, care au evitat astfel demiterea lui Ion Marin si blocarea primelor de joc. Constantenii au practicat un joc pe contraatac aproape perfect si, ajutati de imprecizia lui Dolha, au reusit sa zguduie plasa rapidista de trei ori in prima repriza, in timp ce rapidistii au replicat doar prin reusita norocoasa a lui Godfroid. Avantajul luat de marinari la pauza s-a dovedit decisiv, giulestenii nereusind decat un gol tardiv al lui Robert Nita.

REGRETE. George Copos era foarte dezamagit la finalul meciului de prestatia lamentabila a echipei pe care o patroneaza. „Daca jucam asa, nu prindem nici locul patru", se plangea Copos unor suporteri rapidisti. Boss-ul giulestean s-a declarat vinovat de faptul ca nu s-a implicat in campania de transferuri din iarna, regretand ca a lasat in totalitate conducerea executiva pe mana lui Ioan Becali. „Eu sunt principalul vinovat pentru tot ce se intampla acum. Imi asum toata raspunderea", a clamat Copos la finele partidei. Intre timp, presedintele Becali parasise arena, inca din minutul 70, flancat de cativa bodyguarzi.

Ionut Paduraru, Cosmin Smochina


Rada, aparat de aristocrati

Vicepresedintele Clubului Aristocratic Rapid, Marian Tonciu, l-a aparat pe Marian Rada, spunănd ca Ioan Becali i-a oferit bani fostului „secund" pentru a parasi clubul. „Becali a incercat sa-l cumpere pe Rada, oferindu-i 5.000 de dolari ca sa plece la Craiova. Rada este singurul fir visiniu care a ramas la Rapid", a declarat Tonciu. „Becali a confundat stadionul Giulesti cu pasunea Pipera. Cand liderul galeriei a luat pozitie, a fost amenintat de catre Ioan Becali ca il ia cu mascatii. Nu ne este frica de el, cu toti bodyguarzii lui!", a spus Mihai Parvu, presedintele asociatiei.


Hizo l-a atacat pe „Bursuc"

Dupa partida, Viorel Hizo l-a atacat indirect pe predecesorul sau, Dan Petrescu, reprosăndu-i metodele de pregatire fizica a jucatorilor. „Nu imi imaginam, vazănd meciurile Rapidului cu Bacau si Craiova, ca nu putem sa alergam. Nu ne-a surprins cu nimic Farul, ci doar propria noastra neputinta. De asemenea, este o dilema pentru mine modul in care s-au accidentat atătia jucatori la antrenamente. Trebuie sa gasesc in aceasta saptamăna solutii pentru meciul de la Brasov, pentru a recupera jucatorii. Dupa cum ne-am prezentat in acest meci, am fost umbra unei campioane", a spus Hizo.


Dolha, fluierat

Interventia tărzie a lui Emilian Dolha la primul gol al constantenilor a reaprins conflictul intre portarul giulestean si galerie. Suporterii si-au adus aminte de toate celelalte erori ale lui Dolha in acest retur, fluierăndu-l copios pe acesta la fiecare atingere de balon. Portarului giulestean ii poate fi imputat si golul secund al marinarilor, el plas‚ndu-se gresit la sutul lui Lungu.


"Hai Giovani, pleaca!"

In minutul 70 al intalnirii, suporterii rapidisti au izbucnit impotriva lui Ioan Becali, caruia i-au cerut demisia din functia de presedinte. Galeria a transformat refrenul ÑCampionii, campionii haide!ì in ÑHai Giovani, hai Giovani pleaca!ì, preluata de majoritatea spectatorilor. In aceste conditii, de teama, presedintele rapidist a parasit arena insotit de bodyguarzi, inainte de finalul meciului.

×
Subiecte în articol: sport becali