x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gianni Infantino: Ucraina şi Polonia pot pierde EURO 2012. Noiembrie este termen limită pentru cele două ţări.

Gianni Infantino: Ucraina şi Polonia pot pierde EURO 2012. Noiembrie este termen limită pentru cele două ţări.

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Oct 2009   •   00:00
Gianni Infantino: Ucraina şi Polonia pot pierde EURO 2012. Noiembrie este termen limită pentru cele două ţări.
Sursa foto: Telegraph/

Şansele ca Ucraina şi Polonia să piardă organizarea Turneului Final al Campionatului European de Fotbal din 2012 au rămas extrem de ridicate. Deşi, termenul limită, pentru a prezenta garanţii guvernamentale că lucrările la infrastructura necesară organizării evenimentului pot să fie realizate în timp util, a fost fixat pentru - cel târziu - noiembrie 2009, decizia poate să fie luată chiar la finele acestei luni! Germania se declară pregătită să fie gazda lui EURO 2012!



"În acest stadiu, nu excludem nicio posibilitate. Ucrainenii, în special, ştiu de ce au nevoie pentru a nu pierde Euro", - a declarat secretarul general al UEFA Gianni Infantino, citat de Sport-Express. "Totul se va decide la o întâlnire pe care forul european o va avea în perioada 9-11 decembrie în Portugalia. Cele două ţări au un termen limită - luna noiembrie - pentru a ne oferi garanţii. Atunci vom decide dacă este cazul să mutăm competiţia în altă parte", a adăugat oficialul european. Totuşi, mignews.com.ua speculează că decizia "s-ar putea lua chiar până la finele lunii octombrie". Conform portalului rus, cele mai mari şanse de a înlocui organizatorul EURO 2012 le are Germania.

×
Subiecte în articol: sport