x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gică Hagi e mulţumit de lot

Gică Hagi e mulţumit de lot

de Mihai Igirosanu    |    27 Iul 2007   •   00:00
Gică Hagi e mulţumit de lot

Roş-albaştrii şi-au prezentat ieri ultimele două achiziţii, rapidistul Ionuţ Rada şi Dorel Zaharia, de la Gloria Bistriţa. Dacă totul va decurge normal, astăzi va deveni stelist şi mijlocaşul Naţionalului, Ovidiu Herea.

Steaua - au fost prezentaţi Rada şi Zaharia. Urmează Herea

Roş-albaştrii şi-au prezentat ieri ultimele două achiziţii, rapidistul Ionuţ Rada şi Dorel Zaharia, de la Gloria Bistriţa. Dacă totul va decurge normal, astăzi va deveni stelist şi mijlocaşul Naţionalului, Ovidiu Herea.

Steaua incepe azi o nouă ediţie de campionat, avănd un lot numeros, dar care nu a fost verificat indeajuns in perioada de pregătire. Ultimele două lovituri date de Steaua pe piaţa transferurilor au intărit lotul condus de Gică Hagi, antrenorul declarăndu-se foarte mulţumit de jucătorii pe care ii are la dispoziţie. Miercuri seară, managerul sportiv Adrian Ilie a ajuns la un acord in privinţa achiziţionării lui Ovidiu Herea şi, chiar dacă jucătorul fusese prezentat de Rapid, el este foarte aproape de un transfer in Ghencea.

SATISFĂCUT. "Aşteptam completarea lotului şi acest lucru s-a intămplat. Au venit jucători foarte buni. Au venit cam tărziu. Era bine dacă ajungeau mai devreme, dar acesta nu este un reproş făcut conducerii. Trebuie să se acomodeze repede pentru că am nevoie de toţi. In următoarele trei săptămăni disputăm şapte meciuri şi este nevoie de un lot numeros", a spus Hagi. Pentru meciul din această seară, cu Ceahlăul, Regele a dezvăluit că, pe lăngă mai vechile accidentări ale lui Vali Badea, Cristocea, Iacob şi Ghionea, sunt probleme şi cu polonezul Golanski, care nu este incă pregătit la capacitate maximă. La prezentarea de ieri, ex-rapidistul Ionuţ Rada a declarat: "Este o mare bucurie că am ajuns la Steaua. Mi-am dorit de la inceput să ajung la cel mai galonat club din Romănia. Sper să fiu bine primit de suporteri".

SIGURANŢĂ. Managerul Adrian Ilie s-a arătat foarte sigur de rezolvarea transferului lui Herea. "Ne-am inţeles şi cu Herea, şi cu Iacov. Dacă domnul Iacov este un om de cuvănt, cum cred că este, măine vom semna actele." Internaţionalul de tineret ar putea avea in Ghencea un salariu de 200.000 de euro, exact căt golgeterul Stelei din ultimii ani, Nicolae Dică. Ilie a răspuns şi acuzaţiilor venite din Giuleşti. "Nu am făcut nimic ilegal. Nu am negociat decăt cu impresarul, nu şi cu jucătorul. Cu Herea nu am negociat, doar am vorbit. Nu mai avem voie să vorbim cu jucătorii?"

Avancronică

Azi

19:00 (Telesport)

FC Vaslui - UTA

Arbitri: Al. Deaconu - D. Roşu, B. Velicu

20:30 (Kanal D)

Steaua - Ceahlăul

Arbitri: S. Colţescu - A. Oniţa, C. Savu

Măine

20:45 (Antena 1)

Dacia Mioveni - Rapid

Arbitri: A. Constantin - Ad. Vidan, C. Fecioru

22:15 (Naţional TV)

"U" Craiova - Farul

Arbitri: V. Berbecaru - E. Dumitrescu, O. Maier

Duminică

19:00 (Naţional TV)

Gloria Buzău - Dinamo

Arbitri: I. Ivan - N. Marodin, I. Popa

19:00 (Telesport)

"U" Cluj - Pandurii

Arbitri: M. Drăgănescu - Z. Szekely, D. Marchiş

20:30 (Kanal D)

Poli Ştiinţa Timişoara - Poli Iaşi

Arbitri: Al. Tudor - H. Bochiş, D. Demetrescu

* Oţelul - CFR Cluj se joacă miercuri

* Gloria Bistriţa - FC Unirea se joacă joi

Etapa viitoare (4 august): Farul - Steaua, Ceahlăul - Gloria Buzău, Dinamo - FC Vaslui, UTA - Dacia Mioveni, Unirea Urziceni - "U" Cluj, Rapid - Gloria Bistriţa, Pandurii - Oţelul, CFR Cluj - Poli Timişoara, Poli Iaşi - "U" Craiova.

×
Subiecte în articol: sport arbitri