x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gica Popescu prezintă trofeul Cupei Mondiale în România

Gica Popescu prezintă trofeul Cupei Mondiale în România

29 Mar 2010   •   00:00

Fostul internaţional Gică Popescu a fost desemnat ambasadorul Trofeului Cupei Mondiale în România, cupa urmând să fie prezentă la Bucureşti în perioada 6-8 aprilie. Fanii vor putea privi de aproape şi se vor putea fotografia cu trofeul la Sala Palatului, joi, 8 aprilie, între orele 9:00 şi 21:00.

"Cu o experienţă internaţională excepţională şi cu trei participări la turneele finale ale Campionatului Mondial din 1990, 1994 şi 1998, Gheorghe Popescu reprezintă o legendă a acestei competiţii, atât pentru publicul român cât şi pentru iubitorii fotbalului de pretutindeni", se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

"Este o onoare, pentru că vorbim despre cel mai important trofeu din sport. Indiferent că vorbim de fotbal, handbal sau oricare alt sport, mai mult de câştigarea Cupei Mondiale nu există nimic. În jurul Trofeului există mereu o energie extraordinară ce uneşte oameni, naţiuni şi orgolii sub aceeaşi cupola - fotbalul ca spectacol, competiţie şi fair-play. Vă invit să vă bucuraţi de acest eveniment unic!", a declarat şi Gică Popescu.

×
Subiecte în articol: redactie