x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali: Astea sunt manevre securisto - comuniste. Nu vând Steaua!

Gigi Becali: Astea sunt manevre securisto - comuniste. Nu vând Steaua!

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Noi 2008   •   00:00
Gigi Becali: Astea sunt manevre securisto - comuniste. Nu vând Steaua!
Sursa foto: Mediafax/

Enervat de ştirile apărute miercuri, cum ar fi dispus să vândă Steaua, Gigi Becali a tunat: „Steaua este a mea şi va rămâne a nepoţilor-nepoţilor-nepoţilor mei în vecii vecilor”. A uitat să spună „Amin”. Că altflel, după Mihai Viteazul riscam să îl vedeam şi în chip de Ştefan cel Mare. Cu toate acestea, latifundiarul a rămas fără lichidităţi. Conform gsp.ro, Becali s-a împrumutat de la Cosmin Olăroiu de 2 milioane de euro pentru a-şi achita datoriile către jucători şi pentru ca Steaua să poată face deplasarea la Munchen.



Într-o intervenţie avută la Realitatea Tv, Becali a explicat în stil personal, „urzelile” care se produc pentru a fi discreditat: "Astea sunt manevre securisto-comuniste, ca să îmi strice mie imaginea. Să ştie toată lumea: Steaua este a mea şi va rămâne a nepoţilor-nepoţilor-nepoţilor mei în vecii vecilor. Steaua este sufletul şi inima mea şi nu se va vinde pe niciun ban pe lumea aceasta. Pentru mine e un fleac să ţin Steaua, n-am nicio problemă. Iau cinci milioane de euro pe an numai din dobândă".

Becali a admis că duce lipsă de lichidităţi şi a recunoscut că din această cauză a fost nevoit să se împrumute la fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu: "Am luat două milioane de euro de la Olăroiu, aveam nevoie. Cele două milioane de euro sunt în conturile mele. Dar tot nu sunt dator: am de dat două milioane şi am de luat 80 de milioane. Am împrumutat de la Olăroiu pentru că nu puteam să rămân fără niciun ban în cont. De acum nu o să mai ştie Giovanni, ca să spună că nu am lichidităţi". Becali a mai declarat şi că Steaua nu este o afacere profitabilă pentru el: "La Steaua pierd bani. Mă costă 6-7 milioane de euro pe an şi încasez 12 milioane de euro de la Ligă. Steaua este altceva. Înseamnă spirit, suflet şi nu te mai gândeşti la bani". El este convins că din cauza crizei economice mondiale, mai multe cluburi din Liga 1 se vor desfiinţa!

×
Subiecte în articol: sport steaua milioane