x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali: "Dacă îi povestesc lui Borcea cum e celula de arest, stă numai la Monte Carlo"

Gigi Becali: "Dacă îi povestesc lui Borcea cum e celula de arest, stă numai la Monte Carlo"

23 Apr 2009   •   00:00
Gigi Becali: "Dacă îi povestesc lui Borcea cum e celula de arest, stă numai la Monte Carlo"

Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, este un fan al călătoriilor la Monte Carlo. În urmă cu câteva săptămâni, el declara că va sta acolo o lună de zile cu Vasile Turcu, în aşteptarea tragerii la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor, făcând haz de necazul Stelei, care se află într-o poziţie inferioară în clasamentul Ligii I.

Pe seama ultimelor evenimente din fotbalul românesc, când un patron de club, doi arbitri, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor şi vicepreşedintele CCA au fost arestaţi, Gigi Becali a început şi el să facă glume pe seama rivalului din "Ştefan cel Mare". Patronul Stelei, care a petrecut şi el câteva zile în arest, a declarat la GSpTV că dacă îi povesteşte lui Borcea cum este celula de arest, acesta nu se va mai întoarce de la Monte Carlo, scrie antena3.ro.

"Dacă îi povestesc eu celula de arest lui Borcea, şi el nu e Becali, că el nu se descurcă acolo ca Becali, înţelegi, mă, de nu stă la Monte Carlo numai pe vas, nici pe uscat nu mai stă la Monte Carlo. Dacă îi spun lui Borcea: Uite aşa, uite aşa, o să îi fie fircă să mai coboare de pe yacht", a spus Gigi Becali, explicând că preşedintelui executiv de la Dinamo i-ar fi frică să nu fi vorbit şi el "ceva compromiţător pe la telefoane".

În final, Becali a declarat că glumeşte şi că nu îi doreşte rivalului său să ajungă la închisoare: "Eu nici nu îi doresc asta. Pentru că el a plâns pentru mine". "Băi, Gigi, îţi dau cuvântul meu că am plâns când te-am văzut încătuşat", i-ar fi spus Borcea lui Gigi Becali, susţine patronul din Ghencea. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport becali gigi becali