x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali devine rapidist

Gigi Becali devine rapidist

13 Apr 2004   •   00:00

Dupa victoria zdrobitoare a Stelei de la Timisoara si pasul gresit facut de Rapid pe teren propriu, in fata Bacaului, patronul Stelei, Gigi Becali, a spus ca a avut un Pasti mai linistit.

OPTIMISM. Boss-ul stelist era incantat de jocul prestat de elevii lui Victor Piturca la Timisoara, dar s-a aratat mai ponderat in declaratii: „Trebuie sa vad si in urmatoarele meciuri ca jucam spectaculos, pentru a incerca sa fac o comparatie cu echipa de aur din 1986. Meciul de la Timisoara ma face sa imi dau seama ca nu am investit degeaba in fotbal. Oricum, am vazut un public senzational, care a ramas la stadion si pentru a vedea spectacolul oferit de Steaua".

LUPTA IN DOI. Gigi Becali considera ca lupta pentru titlu s-a simplificat: „Batalia se da intre Dinamo si Steaua. Rapid a iesit din cursa. Chiar George Copos a recunoscut ca se va lupta pentru Cupa Intertoto". Boss-ul stelist a admis ca este un prim succes obtinut in fata varului sau, Ioan Becali: „Este o victorie, normal ca sunt satisfacut". Totusi, Gigi Becali a recunoscut ca la meciul dintre Rapid si Dinamo va trebui sa tina cu echipa din Giulesti: „Nu am ce sa fac, trebuie sa tin cu ei. Daca asta e interesul Stelei, nu am ce sa fac".

BACAU. Gigi Becali a spus ca nu a motivat financiar echipa din Bacau pentru a incurca Rapidul: „Nu vrea Dumitru Sechelariu. Nu accepta asa ceva, spunandu-mi ca nu are nevoie de premiere. Mi-a mai spus ca ambitia lui este sa bata pe Rapid, Dinamo, dar mai ales pe Steaua". Patronul Stelei spune ca echipa sa nu mai poate face pasi gresiti: „Daca jucam ca la Timisoara, nu mi-e frica de nimeni. Cine ne poate invinge?".

In ziua de Pasti, Gigi Becali s-a aratat mai conciliant la adresa dusmanilor sai: „Le transmit sanatate si noroc, pentru ca Isus a spus sa iti iubesti dusmanul, iar Pastile este cea mai mare sarbatoare crestina a omenirii. Eu nu port dusmanie si rautate nimanui".

Paul Andone


„Declaratia lui Copos, ca se va lupta pentru Cupa Intertoto, mi-a facut Pastile mai fericit. Sunt prieten cu el. Il voi suna sa-i transmit toate cele bune de sarbatori, si sa se ocupe pana la vara de hotelurile sale"
Gigi Becali, patron Steaua


Un nesimtit!

„Voi, ziaristii, sunteti niste prosti! Sunteti niste boi si niste nesimtiti!", a tunat Panduru, gasindu-i pe ziaristi tapi ispasitori pentru rusinoasa infrangere a timisorenilor in fata Stelei. Dupa care, la 1-8, s-a luat de arbitri. „Craciunescu sa fie mai atent la delegari. Daca am tacut pana acum, nu inseamna ca suntem prosti!" Antrenorul timisorenilor si-a respectat obiceiul de a veni la conferinta de presa doar dupa ce echipa sa pierde, dar de aceasta data, nesimtirea si obraznicia celui care a refuzat sa joace in echipa nationala la World Cup 1994, in meciul cu Argentina, au depasit orice limita. Probabil ca frustrarile acumulate in „prodigioasa" sa cariera de jucator in Portugalia, unde a stat mai mult accidentat decat a jucat, la Benfica, Porto sau Salgueiros, i-au oferit lui Panduru o noua viziune despre fotbal. Una paranoica.

×
Subiecte în articol: sport gigi becali gigi becali