x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali: "Iau tot ce pot din Ghencea, scaune, tabela, nocturna, tot"

Gigi Becali: "Iau tot ce pot din Ghencea, scaune, tabela, nocturna, tot"

20 Mai 2010   •   00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este hotărât să recupereze tot ce este posibil din investiţiile făcute în baza sportivă din Ghencea, după ce MApN a reziliat contractul de închiriere al arenei.

"Este clar însă că echipa nu va mai juca în Ghencea. Voi lăsa baza cât pot de goală! Mă apuc acum şi demontez scaunele. Iau gipscartonul, termopanele, instalaţia electrică, instalaţia video, nocturna, tabela, ei să rămână cu pereţii. O să aibă un stadion gol, aşa cum l-au avut şi înainte. În trei luni o să tai nocturna, ce mai pot lua legal, iau, las totul în paragină", a spus Gigi Becali.

Pentru a atrage lumea din Buzău la stadion, Becali promite intrare liberă la primele meciuri ale Stelei, dar se teme că va fi urmărit şi acolo de contestatarii de la Peluza Sud. "Ăia de la Peluza Sud m-au înjurat mereu în Ghencea... Treaba lor, eu nu sunt răzbunător. Uite cum fac la Buzău. Voi lăsa liber un meci, dar la primul act de indisciplină, nu mai las liber", a mai spus Becali.

×
Subiecte în articol: redactie