x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali: "Nu sunt supărat, poate câştigăm la Munchen" / video

Gigi Becali: "Nu sunt supărat, poate câştigăm la Munchen" / video

18 Sep 2008   •   00:00

Noi o să jucăm toate meciurile la victorie. Sunt ambiţii mari în această competiţie, că nu mai contează dacă se joacă în deplasare sau acasă.



"Nu sunt supărat. eram supărat dacă păţeam ca în anii trecuţi cînd eram dominaţi. Am avut două bare, gol valabil. În a doua repriză i-am dominat. Eu am încredere că ne putem califica, poate cîştigăm la Munchen. Ne-au lipsit Mirel Rădoi şi Nicoliţă. Nici Toja, dar nici Semedo nu au strălucit. Prima repriză am fost ameţiţi. Nu sunt foarte supărat pentru că am jucat bine dar nu am avut noroc. S-a văzut totuşi şi oboseala după meciul cu Farul".

"A fost gol valabil la Stancu, dar mi-a plăcut mult Dayro Moreno. Noi o să jucăm toate meciurile la victorie. Sunt ambiţii mari în această competiţie, că nu mai contează dacă se joacă în deplasare sau acasă. Cred că am pierdut meciul la mijlocul terenului .

"Dacă echipa nu merge, mă bag peste orice antrenor. Dar acum nu e cazul"

"Nu mă implic în acest moment la echipă, pentru că joacă bine, îmi place. Dacă nu mai merge, atunci mă bag, indiferent cine este antrenor. Dar acum nu e cazul", a declarat Becali la Realitatea TV





×
Subiecte în articol: sport