x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gilberto Martinez a preferat o repriză de plajă în locul unui meci cu echipa naţională!

Gilberto Martinez a preferat o repriză de plajă în locul unui meci cu echipa naţională!

07 Oct 2009   •   00:00

Federaţia şi conducerea tehnică a reprezentativei de fotbal a statului Costa Rica l-au exclus din lot pe Gilberto Martinez. Fundaşul echipei Brescia în loc să se prezinte în cantonamentul naţionalei ţării sale a plecat la plajă.



Potrivit presei locale, Martinez (29 ani) ar fi trebui să ajungă duminică seara la hotelul în care era cazată selecţionata costaricană, în vederea partidelor cu Trinidad-Tobago şi Statele Unite, din preliminariile CM 2010, însă jucătorul s-a prezentat la lot.

Dimpotrivă, un post de televiziune l-a intervievat luni, pe o plajă costaricană, fotbalistul afirmând cu această ocazie că a primit acordul unuia dintre conducători pentru a-şi rezolva "o problemă personală", urmând să se prezinte apoi în cantonament, lucru pe care preşedintele Federaţiei de fotbal de la San Jose, Eudardo Li, l-a negat. "Gata, nu mai contăm pe el. Echipa naţională este pentru cei care vin cu plăcere la lot. Mesajul pe care ni l-a trimis cu patru zile înaintea unei partide importante, în care sunt în joc atâtea lucruri, este că echipa naţională nu reprezintă o prioritate pentru el", a declarat Eduardo Li.

Costa Rica se pregăteşte să primească, sâmbătă, vizita naţionalei Trinidad-Tobago, urmând să joace apoi în deplasare, cu SUA, trei zile mai târziu, în ultimele două meciuri din turnul final de calificare al zonei Concacaf. Selecţionata costaricană trebuie să câştige ambele meciuri pentru a fi sigură de calificarea la Cupa Mondială de anul viitor.

×
Subiecte în articol: sport