x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Delegația României a plecat la Europenele de gimnastică din Turcia. Obiectiv: clasarea în primele 13

Delegația României a plecat la Europenele de gimnastică din Turcia. Obiectiv: clasarea în primele 13

de Redacția Jurnalul    |    08 Apr 2023   •   20:20
Delegația României a plecat la Europenele de gimnastică din Turcia. Obiectiv: clasarea în primele 13
Sursa foto: facebook

Delegația României a plecat sâmbătă dimineața în Turcia la Campionatelor Europene de gimnastică artistică din Antalya. Obiectivul este calificarea la Mondiale, adică clasarea în primele 13 echipe.

Potrivit Federației Române de Gimnastică, din delegația României fac parte Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman și Andreea Preda, împreună cu antrenorii Gina Groza Gogean, Camelia Voinea, Corina Moroșan, Ramona Micu, Cătălin Meran și Patrick Kiens.

Delegația a plecat sâmbătă spre Turcia pentru a participa la cea de-a 10 ediţie a Campionatelor Europene de gimnastică artistică (11-16 aprilie) din Antalya. Angela Cacoveanu și Liliana Cosma vor arbitra întrecerea feminină.

Româncele vor concura în Subdiviziunea a 2-a, alături de reprezentantele Belgiei, Ucrainei, Portugaliei, Finlandei, Poloniei, Spaniei şi Croaţiei și vor începe competiţia la sărituri.

„Delegația României are ca obiectiv calificarea la Campionatele Mondiale de la Antwerp, ceea ce presupune clasarea între primele 13 echipe”, a transmis Federația.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: gimnastica turcia