x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Giulestenii au inceput pregatirile la Eforie Nord - Reunire la hotelul lui Georg

Giulestenii au inceput pregatirile la Eforie Nord - Reunire la hotelul lui Georg

25 Iun 2004   •   00:00

Jucatorii lui Razvan Lucescu, proaspatul antrenor al Rapidului, si-au propus sa spele imaginea capatata in campionatul trecut.

PAUL ANDONE, SORIN ANGHEL - Eforie Nord

Ca de fiecare data in ultimii ani, rapidistii au inceput pregatirea de vara pe Litoral. Reunirea a avut loc ieri, la Hotelul Astoria din Eforie Nord, care apartine patronului George Copos.

AMBITII. Dupa ce anul trecut au inregistrat un esec dureros, mandatul lui Ioan Becali in Giulesti ducand la neparticiparea intr-o cupa europeana dupa sapte ani, alb-visiniii si-au propus ca sezonul ce va debuta la finalul lui iulie sa fie unul cu totul diferit. "Anul trecut am avut un tur bun de campionat, reusind sa ne mentinem in lupta pentru titlu. Schimbarile care au avut loc in pauza competitionala nu ne-au prins bine si asta s-a vazut in primele meciuri din retur", a spus Daniel Niculae, facand o analiza a ceea ce s-a intamplat in sezonul trecut sub Podul Grant. Internationalul rapidist este increzator in ceea ce priveste viitorul, promitand ca echipa sa va reveni acolo unde ii este locul. "Sezonul ce urmeaza nu va fi unul de tranzitie. Rapidul isi propune castigarea campionatului si eu cred ca, tinand cont de valoarea de acum a lotului, aveam sanse foarte mari sa ne indeplinim obiectivul. Suntem in stare sa invingem si pe Steaua si pe Dinamo sau orice echipa care aspira la suprematie", a mai spus "Nico". atacuri. In absenta lui Razvan Lucescu, care a sosit abia aseara, "secundul" Marian Rada a fost cel care a condus ostilitatile la reunirea giulestenilor. Inlaturat de catre Ioan Becali in sezonul trecut, considerat unul de trista amintire pentru giulesteni, Rada s-a lansat intr-un atac virulent la adresa fostului presedinte. "Dupa sapte ani suntem in afara Europei, si asta este cea mai rea chestie care s-a intamplat la Rapid. Nu este bine ca un presedinte sa puna interesul personal inainte de cel al clubului. La Rapid trebuie sa se tina cont de traditie, de stil, de suporteri. Oricum, e bine ca s-a vazut ce nu trebuie sa se intample la Rapid", a punctat Marian Rada.

In drum spre Eforie, Ilyes a avut accident rutier

Ieri, de la reunirea lotului au absentat doi jucatori. Noureddine Ziyati nu s-a intors din Maroc, motivand ca are probleme cu pasaportul, si risca o amenda de 500 de dolari, si Robert Ilyes. Acesta nu a mai ajuns pe Litoral din cauza unui accident rutier in care a fost implicat la Slobozia, in timp ce se afla pe drumul spre Eforie Nord. Mijlocasul rapidist, a carui sotie s-a ales cu o fractura la picior, a fost nevoit sa se intoarca la Bucuresti, urmand sa faca jonctiunea cu restul lotului zilele urmatoare.

Patronul, la afaceri in Italia

Pe langa Razvan Lucescu, de la reunirea lotului au absentat primii doi oameni din organigrama clubului. Patronul George Copos se afla in aceste zile in Italia, acolo unde are de rezolvat cateva probleme de afaceri. Presedintele Dinu Gheorghe "Vama" a sosit la Eforie in cursul zilei de ieri, el tratand cu patronul lui FC Brasov, Ioan Neculaie, transferul portarului Traian Marc la Rapid.
×
Subiecte în articol: sport eforie eforie nord