x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gloria Buzău – Rapid 1-0 - Gazdele au produs surpriza Pentru Steaua

Gloria Buzău – Rapid 1-0 - Gazdele au produs surpriza Pentru Steaua

24 Mar 2008   •   00:00
Gloria Buzău – Rapid 1-0 - Gazdele au produs surpriza Pentru Steaua

Considerată de mulţi ca fiind echipa a doua a grupării din Ghencea, Gloria Buzău a reuşit să le ia giuleştenilor toate cele trei puncte în urma unui gol marcat de fostul stelist Alin Liţu.

Considerată de mulţi ca fiind echipa a doua a grupării din Ghencea, Gloria Buzău a reuşit să le ia giuleştenilor toate cele trei puncte în urma unui gol marcat de fostul stelist Alin Liţu.

 

 

Gloria a dat lovitura în faţa echipei debusolate a lui Rednic, care nu a convins şi l-a supărat pe patronul George Copos. Golul victoriei a fost marcat în minutul 65 de Liţu, al cărui şut de la marginea careului, deviat de Grigorie, a poposit în vinclul porţii lui Andrade. Până atunci evoluţia ambelor echipe a fost modestă, iar spectacolul din teren a lipsit cu desăvârşire. Deschiderea scorului a declanşat delirul printre cei peste 13.000 de spectatori aflaţi în tribunele stadionului, iar elevii lui Rednic nu au reuşit până la finalul partidei nici măcar să egaleze. “O victorie nemeritată”, a spus Copos după meci, recunoscând totuşi că “ceva nu merge la echipa Rapidului, lipsită de unitate”.

 

 

 

PRIME. După meci, antrenorul gazdelor, Ştefan Stoica, a declarat că Rapidul i s-a părut o echipă “nervoasă şi fără suflet”. “Încă nu ne-am salvat, mai avem mult de muncă. Acum suntem mai relaxaţi, pentru că aveam mare nevoie de o victorie. Deja era şi momentul, pentru că au mai rămas foarte puţine etape. Am trecut peste toate problemele şi am devenit mai puternici. Nu mă aşteptam la o victorie, dar ştiam că Rapid nu ne va bate”, a spus Stoica. Imediat după meci, antrenorul Stoica şi-a cinstit elevii cu bere şi a anunţat că aceştia vor avea prime mari pentru această victorie: “Nişte bani buni vor avea. Aproape ca primele promise pentru victorie cu liderul CFR”. Patronul Costel Bucur pregătise câte 10.000 de euro de jucător pentru un eventual succes în faţa lui CFR.

 

 

Rednic: “Rămân la Rapid”

 

 

Aşteptat de jurnalişti la conferinţa de presă, Mircea Rednic a transmis că nu vrea să stea de vorbă cu presa. Totuşi, tehnicianul rapidist a fost înduplecat să vorbească la ieşirea din vestiar, declarând, printre altele, că va rămâne la Rapid pentru că nu este laş. “Prima repriză a fost echilibrată. Gloria a venit în a doua repriză şi a demonstrat că şi-a dorit mai mult să câştige. Noi avem ocazii, dar nu reuşim să le fructificăm. Sincer să fiu, mă aşteptam la şi mai rău, dat fiind ceea ce s-a întâmplat joi la meciul cu Steaua”, a spus Rednic. Referitor la acest derby, Rednic a spus că Rapid va cere Comisiei de Disciplină rejucarea meciului: “Noi cerem să se joace. Sunt de acord că am greşit cu organizarea, clubul este vinovat şi, cum este normal, vinovaţii trebuie să plătească. O să rămân în continuare la Rapid, aştept să văd decizia comisiei”.

×
Subiecte în articol: sport rapid