x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gloria - Cu găndul la Cupa UEFA

Gloria - Cu găndul la Cupa UEFA

15 Iun 2007   •   00:00
Gloria - Cu găndul la Cupa UEFA

O parte din jucătorii grupării bistriţene, majoritatea de la echipa secundă, s-au reunit ieri in vederea meciului de debut din Cupa UEFA Intertoto, programat la 24 iunie. Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a lipsit, primul antrenament fiind condus de secundul Mircea Cojocaru. "Neluţu e incă in concediu.

Va veni in 18 iunie, cănd se va reuni şi prima echipă, cea care va juca incepănd cu turul doi al Cupei Intertoto. Am preferat să le lăsăm jucătorilor care au evoluat mai mult un timp de odihnă, pentru că au fost uzaţi fizic şi psihic in acest final de campionat", a declarat Ioan Horoba, directorul sportiv al Gloriei. Horoba a precizat că in lot nu vor apărea multe schimbări faţă de sezonul trecut: "A plecat doar Gabi Mureşan, restul jucătorilor rămăn in continuare, iar de venit poate vor mai veni, dar campania de transferuri e aproape incheiată".

ADVERSARI. Gloria va juca in primul tur din Intertoto cu FK Grbalj, echipă clasată pe locul al treilea in Muntenegru. Dacă se califică, bistriţenii vor intălni in faza următoare căştigătoarea dintre reprezentantele Macedoniei şi Croaţiei, iar adversarul din turul trei va fi a doua echipă a Spaniei.

×
Subiecte în articol: sport