x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport GLORIA - OTELUL 0-0 / Falimentul "batranilor"

GLORIA - OTELUL 0-0 / Falimentul "batranilor"

19 Sep 2005   •   00:00
GLORIA  -  OTELUL 0-0 / Falimentul "batranilor"

Dupa ce parea ca s-a reorientat spre tineri, antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, a mizat impotriva Otelului pe experienta "veteranilor" Daniel Iftodi si Marius Sumudica, ultimul aflandu-se pana deunazi pe banca divizionarei B, Rapid II, ca antrenor.

MEDIOCRITATE. Confruntarea de la Bistrita a fost una terna, lipsita de faze importante la cele doua porti si plictisitoare pentru cei aproximativ 500 de spectatori. Venita in Ardeal pentru un punct, trupa lui Sunda a plecat la Galati cu obiectivul indeplinit, in vreme ce pe Sabau il asteapta vremuri grele pe banca unei echipe aflate la "-4" in clasamentul adevarului.

DEZAMAGIRE. La finalul intalnirii, Ioan Ovidiu Sabau si-a exprimat dezamagirea: "Sunt jucatori datori fata de cei care ii platesc. Ei cred ca sunt fotbalisti, dar nu sunt. E greu sa vin de fiecare data sa-i scuz, sa-i acopar. Trebuie sa inteleaga ca sunt jucatori profesionisti, daca nu, poate ca e timpul sa plece. Eu nu o sa abandonez, dar daca nu se doreste sa raman la Gloria, nu sunt probleme sa ne despartim".

×
Subiecte în articol: sport