x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gloria - Sportul 2-0 / "Nasa" Capitalei

Gloria - Sportul 2-0 / "Nasa" Capitalei

05 Dec 2005   •   00:00

Desfasurata intr-un anonimat total, cu doar 200 de spectatori in tribune, confruntarea de la Bistrita a fost castigata surprinzator de lejer de Gloria lui Ioan Ovidiu Sabau. "Gasca nebuna" a parut vlaguita la ultima reprezentatie din acest sezon, acuzand din plin si situatia incerta a antrenorului Dan Petrescu, aflat cu un picior in Regie si cu altul in Polonia, pe banca celor de la Wisla Cracovia. Gloria se poate considera o adevarata nasa a echipelor din Capitala, ea reusind in acest sezon sa invinga in Ghencea pe Steaua, dupa care a invins pe propriu teren Rapidul.

EXECUTIE. Faza care a salvat aspectul general modest al meciului a fost realizata de atacantul Gloriei, Tarnaveanu. In minutul 54, acesta a realizat o cursa spectaculoasa, de circa 30 de metri, pe care a incheiat-o cu un sut la coltul lung al portii lui Stancioiu. Reusita tanarului jucator al bistritenilor a incheiat, practic, conturile, ultima jumatate de ora neputand schimba soarta celor trei puncte.

MULTUMIRI. "Am obtinut un rezultat foarte bun, jucatorii au reusit sa se mobilizeze. Ar fi fost un moment foarte greu pentru noi daca nu am fi castigat. Ma bucur ca lucrez cu astfel de jucatori. Ii felicit fiindca au meritat si astazi victoria care ne tine departe de zona periculoasa a clasamentului. Am un grup de jucatori foarte seriosi si in teren si in afara lui", a spus Sabau care a multumit si conducerii clubului pentru sprijinul acordat pe perioada turului.

×
Subiecte în articol: sport