x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Grupa H - Spania / Raul, tot mai contestat

Grupa H - Spania / Raul, tot mai contestat

de Irina Cristea    |    08 Iun 2006   •   00:00
Grupa H  -  Spania / Raul, tot mai contestat

Pana nu demult copilul teribil al fotbalului spaniol, Raul se vede acum in nedorita ipostaza de a fi contestat de catre majoritatea suporterilor si de o parte a presei.

Corespondenta din Berlin
Pana nu demult copilul teribil al fotbalului spaniol, Raul se vede acum in nedorita ipostaza de a fi contestat de catre majoritatea suporterilor si de o parte a presei. In timp ce presa spaniola se intreaba daca atacantul Realului mai are loc in primul "unsprezece", peste 51% din suporteri ar vrea ca acesta sa inceapa meciurile de pe banca.

FORMA. In ultimul an, "capitanul" Realului si al echipei nationale a Spaniei n-a traversat o perioada prea fasta, totul culminand cu nu mai putin de sapte luni de sterilitate in fata portilor adverse. "Ce sa mai facem cu un atacant care nu mai stie sa marcheze?", s-a intrebat in urma cu mai multe zile cotidianul "Marca", aceeasi publicatie provocandu-si numerosii cititori la un sondaj de opinie pe aceasta tema. Rezultatul? Mai mult de jumatate dintre cei care si-au exprimat punctul de vedere ar prefera ca Raul sa fie lasat pe banca de rezerve, lucru care a produs consternare in randul delegatiei iberice, cu numai o saptamana inaintea primului meci din grupa H, contra nationalei Ucrainei.

SUPORT. In ultimul meci de pregatire, contra Egiptului, Raul a marcat totusi primul gol al reprezentativei sale, prilej ca antrenorul Luis Aragones sa-i sara imediat in aparare. "Raul lobeaza mingea ca nimeni altul. Are un instinct teribil in fata portii adverse si eu sunt convins ca isi va regasi eficacitatea cu care ne-a obisnuit", a afirmat tehnicianul. La randul sau, fotbalistul a fost categoric: "Va sfatuiesc sa pariati pe mine ca favorit la castigarea titlului de golgeter. Dupa ce am marcat o data, vor veni si restul golurilor, va asigur". Aseara, Spania a jucat la Geneva ultimul amical, impotriva Croatiei.

×
Subiecte în articol: sport