x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Guso a refuzat strainatatea

Guso a refuzat strainatatea

13 Ian 2005   •   00:00

Desi aflata pe ultima pozitie a clasamentului la jumatatea campionatului, Universitatea Craiova nu duce lipsa de oferte pentru jucatorii sai.

CARACTER. Desi a avut mai multe propuneri de peste hotare, bosniacul Adnan Guso a tinut sa ramana la Craiova
REMARCAT. Fara indoiala cel mai constant fotbalist din lotul oltenilor, bosniacul Adnan Guso a trezit interesul mai multor echipe, atat din tara, cat si din strainatate. O oferta concreta de transfer a facut la un moment dat si Rapid, care este pe cale de a se desparti de Emilian Dolha. Cele mai atractive semnale au venit insa de peste hotare, Guso fiind ofertat de niste echipe din Grecia si Iugoslavia, cat si din Israel.

REFUZ. Desi ar fi putut pleca oricand ar fi dorit, avand in contract o clauza de reziliere a contractului cu Universitatea, capitanul echipei din Banie a refuzat cu incapatanare toate propunerile care i-au fost facute in aceasta perioada. "Ma simt bine la Craiova si este de datoria mea sa pun umarul la revenirea echipei. Nu pot si nici nu vreau sa plec de la Universitatea", a spus Guso. Paradoxal, decizia goalkeeper-ului l-a luat prin surprindere si pe patronul Dinel Staicu, care deja isi calculase rotunjirea conturilor cu 500.000 de dolari, cat ar fi incasat in schimbul renuntarii la serviciile lui Guso. (Dragos Stoica, Mario Morcov)

SHOW
Oficialii Universitatii au programat pentru astazi o conferinta de presa, in care vor fi prezentate noile achizitii ale clubului din Banie. Astfel, la intalnirea cu presa, care va avea loc la ora 13, vor lua parte Claudiu Dragan, Valeriu Bordeanu si Corneliu Papura, revenit din Cipru. De asemenea, nu este exclusa nici o aparitie-surpriza, conducatorii craioveni continuand in aceste zile negocierile cu Narcis Raducan si Constantin Schumacher. In acelasi timp, este posibila si legitimarea egipteanului Mohamed Ezz, care a impresionat la antrenamente.

PLESAN
Conducerea lui Galatasaray l-a somat ieri pe Gica Hagi sa renunte la un jucator strain, pentru ca Mihaita Plesan sa poata fi achizitionat. Potrivit presei din Turcia, baskanii doresc ca Hagi sa-l puna pe liber pe Ovidiui Petre. In replica, Hagi si-a manifestat nemultumirea ca Plesan n-a ajuns inca la Istanbul: "Mai am putin si incepe returul, iar eu nu stiu cum se prezinta jucatorul in jurul caruia vreau sa stabilesc sistemul de joc".
×
Subiecte în articol: sport guso